Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
20 Сеп 2019, 13:23
"...музикални откриватели от цяла Европа (които по една или друга причина са прескочили българската сцена)"
Питам се: коя ли е причината?
20 Сеп 2019, 14:37
Тая година Йорданка Фандъкова може и да не присъства на връчването на наградите...
20 Сеп 2019, 14:49
Паулу Коелюв написа:Тая година Йорданка Фандъкова може и да не присъства на връчването на наградите...

Фандъкова може и да я няма, но "Големия принц" още ще е тука.
20 Сеп 2019, 14:52
Мики Маус написа:"...музикални откриватели от цяла Европа (които по една или друга причина са прескочили българската сцена)"
Питам се: коя ли е причината?

Ами най-вероятно не им се вярва, че тук имаме таланти, достойни за световна слава... Сигурно ни смятат за аборигени.
24 Сеп 2019, 11:31
Много точно казано: " много близка до родителската професия e и учителската". Само с усилията на едната или другата страна не става!
24 Сеп 2019, 11:56
tano написа:Много точно казано: " много близка до родителската професия e и учителската". Само с усилията на едната или другата страна не става!
Вярно е - никакъв шанс, ако вземат да си прехвърлят топката!
26 Сеп 2019, 11:57
АВВА ги харесвам много, но не зная дали ще понеса оригинални аранжименти в R’n’B стил на песните им...
26 Сеп 2019, 12:00
Като гледам колко сме осъзнали ролята на отговорното отношение към природата и как производители и търговци са прегърнали зелените идеи, направо ми се плаче!
26 Сеп 2019, 12:13
marchinko73 написа:АВВА ги харесвам много, но не зная дали ще понеса оригинални аранжименти в R’n’B стил на песните им...

Що пък? Не съм я слушала тази група, но може да е интересно... Винаги има място за нови неща, дори и в класиката!
26 Сеп 2019, 13:51
marchinko73 написа:Като гледам колко сме осъзнали ролята на отговорното отношение към природата и как производители и търговци са прегърнали зелените идеи, направо ми се плаче!

Рано или късно ще се наложи да го осъзнаем. Само да не е прекалено късно...