София: новини, събития, управление

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: „Деца на света” - постановка по Стефан Цанев

Мнениеот marchinko73 » 09 Окт 2019, 11:10

Паулу Коелюв написа:Много тъжна пиеса... И вярна за съжаление. Няма с какво да върнем децата от чужбина. Няма какво по-добро да им предложим. :sad:

Тъжно, но факт. Нямат перспектива младите хора в България. Не, че възрастните имат, но те просто нямат друг избор.
Аватар
marchinko73

Re: София:Семинар по проблемите на латентната туберколоза

Мнениеот Лош Холестерол 007 » 11 Окт 2019, 14:30

Добре е, че заболелите намаляват, но хората нямат навик да се изследват.
Аватар
Лош Холестерол 007

Re: Покана за представление за деца в София

Мнениеот Мики Маус » 12 Окт 2019, 08:05

Браво на децата! Големи сладурчета! И добре са го измислили. :+1:
Аватар
Мики Маус

Re: София:Семинар по проблемите на латентната туберколоза

Мнениеот Паулу Коелюв » 12 Окт 2019, 19:47

Лош Холестерол 007 написа:Добре е, че заболелите намаляват, но хората нямат навик да се изследват.

Затова трябва повече да им се разяснява и да се организират кампании за информираност и безплатни прегледи.
Аватар
Паулу Коелюв

Re: Покана за представление за деца в София

Мнениеот Паулу Коелюв » 12 Окт 2019, 19:49

Мики Маус написа:Браво на децата! Големи сладурчета! И добре са го измислили. :+1:

Когато децата от малки развиват талантите си е много хубаво. Още по-добре е когато попаднат на добри учители.
Аватар
Паулу Коелюв

Re: Националната информационна линия за наркотиците и алкохола к

Мнениеот Лош Холестерол 007 » 28 Окт 2019, 20:10

iriny написа:Имам опасения, че племенникът ми употребява наркотици. Не съм запозната със симптомите и как да ги откривам, но момчето често ми изглежда неадекватно. Попаднах на този сайт във форума. Дали ще ми е от полза? Не искам да плаша сестра ми, но нещо трябва да се направи по въпроса. Какво ще ме посъветвате?

Обади им се или им пиши на мейла, ако все още не си го направила. Хората ще ти обяснят симптомите и ще те посъветват как да действаш.
Аватар
Лош Холестерол 007

Re: София: Класическата музика ще завърже любовна история

Мнениеот petyo62 » 11 Ное 2019, 18:21

marchinko73 написа:Ами то винаги е така в живота - любовните истории започват с класическа музика и завършват с Death metal! :rockout:

Хехе! Добър каламбур! Ама не си прав. Не винаги завършват така. :wink:
petyo62

Re: София: Зоополиция в защита на животните

Мнениеот Мики Маус » 11 Ное 2019, 18:24

marchinko73 написа:Зоополицията вече съществува повече от година и половина. Обаче не съм убеден в тяхната ефективност. Почти всекидневно ставаме свидетели на насилие над животни. Зоополицаите само на сигнали ли реагират? Нали имат и патрулни коли? Някой да ги е виждал в действие?

Честно казано и аз нямам спомен да съм виждал зоопатрул. Идея си нямам как работят...
Аватар
Мики Маус

Re: "Диана Експрес" отново на сцена

Мнениеот Цвети Цветкова » 12 Ное 2019, 13:25

Мики Маус написа:Страхотни са! Една от най-любимите ми български групи. Незабравими песни! :+1:

Съгласна съм. Както се казва: стари, но златни! :wink:
Цвети Цветкова

Re: Фетиш бал ще провокира сексуални фантазии

Мнениеот marchinko73 » 15 Ное 2019, 20:07

iriny написа:Еха! Това е за наистина разкрепостени хора. Чудя се какво ли ще каже моят, ако му предложа да идем на такъв бал? Може да се окаже освежаващо за интимния ни живот... :wink: Пише, че провокира сексуални фантазии... не, че аз се нуждая от подобни провокации, но трябва да се провери! :grin:

Айде! И като го заведеш твоят, после да споделиш опит за провокацията на сексуалните фантазии и освежаването на интимния живот! Пък ако не ще, може да поканиш мен! :lol:
Аватар
marchinko73

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси