София: новини, събития, управление

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Култовият руски балет "Тодес" ще гостува в България

Мнениеот iriny » 21 Ное 2019, 20:07

tano написа:Гледах ги преди 2 години в София. Уникален балет, страхотно шоу! Надявам се скоро отново да направят турне в България и този път да не е само в София и Варна. Заслужава си повече хора да се насладят на тяхното изпълнение. :+1:

И аз имах щастието да ги гледам. Разкошни са!
iriny

Re: София: Дарителска инициатива „За живота”

Мнениеот mimeto96 » 21 Ное 2019, 20:36

iriny написа:Подкрепям всяка инициатива, свързана с тази коварна болест - рака на гърдата! За нея трябва да се говори и разяснява постоянно. Много жени разбират за това твърде късно. Според мен е необходимо по-често да се провеждат кампании за безплатни прегледи с цел ранното откриване на заболяването.

Аз също подкрепям кампанията! А колко често трябва да се ходи на профилактичен преглед? Аз да си призная не съм ходила поне две години.
mimeto96

Re: MONYX посвещава песен на И АЗ МОГА

Мнениеот lyuta_chushka95 » 22 Ное 2019, 10:08

marchinko73 написа:Много хубаво. Но защо пак с СМС-и трябва да се събират средства за този център?

Защото все някой трябва да направи нещо за тези деца!
Аватар
lyuta_chushka95

Re: София: Българо-молдовски бизнес форум

Мнениеот mimeto96 » 22 Ное 2019, 13:25

marchinko73 написа:"България приветства стремежа на Молдова за присъединяване към Европейския съюз и е готова да помогне със своя опит..." Ни моааа! :lol: С тоя огромен опит, как няма да помогнем! Най-вече в присвояването, оп грешка! - с усвояването на европейски средства!

Значи само несериозни коментари от тебе! Защо да нямаме опит?
mimeto96

Re: София: „Една Любовна Вечер с Нели Рангелова”

Мнениеот petyo62 » 22 Ное 2019, 20:29

delchev написа:Много е готина тая Нели Рангелова. Страшна мацка, макар и да е на 60 години! И голяма певица. Старата генерация грешка няма!

Страшна мацка беше навремето, когато и аз бях готин пич... :lol: Тя е от певиците от моето време... Няма как да не харесвам песните й.
petyo62

Re: Национална АНТИСПИН кампания „Животът е безценен“.

Мнениеот Цвети Цветкова » 22 Ное 2019, 20:41

delchev написа:Инициативата е много хубава, но въпросът ми е трябва ли антиспин кампаниите да се фокусират само върху определени дата? Според мен проблемът е много сериозен и трябва да му се отделя внимание много по-често. Борбата срещу ХИВ/СПИН е също толкова важна, както и срещу зависимостите от алкохол, наркотици или медикаменти. Животът наистина е безценен и е необходимо да полагаме повече усилия в борбата с явленията, които го застрашават.

Много добре казано... За това трябва да се говори и да се разяснява, особено на младите хора.
Цвети Цветкова

Re: "Ти вярваш" - Леа Коен - Книга за Холокоста

Мнениеот petyo62 » 25 Ное 2019, 11:20

tano написа:Тази книга си заслужава да се прочете. Интересна анотация. Някой може ли да сподели впечатления?

Книгата наистина е много интересна и силно въздействаща за хора ката мен, които имат афинитет към литературата за този период от историята.
petyo62

Re: Днес София ще запали коледните светлини

Мнениеот lyuta_chushka95 » 30 Ное 2019, 13:01

Тази година Коледните светлини на голямата елха елха пред общината ще ги запалят на 1 декември.
Аватар
lyuta_chushka95

Re: Днес София ще запали коледните светлини

Мнениеот Мики Маус » 30 Ное 2019, 14:39

lyuta_chushka95 написа:Тази година Коледните светлини на голямата елха елха пред общината ще ги запалят на 1 декември.

Заедно с още 40 украсени живи дръвчета. Гледката ще си заслужава да се види!
Аватар
Мики Маус

Re: Мариана Попова и приятели с коледен концерт

Мнениеот Тонина90 » 06 Дек 2019, 15:08

Някога имаше и такава певица, по-известна със скандалите около името й, отколкото с някоя конкретна песен.
Тонина90

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси