Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: „Деца на света” - постановка по Стефан Цанев

09 Окт 2019, 11:10

Паулу Коелюв написа:Много тъжна пиеса... И вярна за съжаление. Няма с какво да върнем децата от чужбина. Няма какво по-добро да им предложим. :sad:

Тъжно, но факт. Нямат перспектива младите хора в България. Не, че възрастните имат, но те просто нямат друг избор.

Re: София:Семинар по проблемите на латентната туберколоза

11 Окт 2019, 14:30

Добре е, че заболелите намаляват, но хората нямат навик да се изследват.

Re: Покана за представление за деца в София

12 Окт 2019, 08:05

Браво на децата! Големи сладурчета! И добре са го измислили. :+1:

Re: София:Семинар по проблемите на латентната туберколоза

12 Окт 2019, 19:47

Лош Холестерол 007 написа:Добре е, че заболелите намаляват, но хората нямат навик да се изследват.

Затова трябва повече да им се разяснява и да се организират кампании за информираност и безплатни прегледи.

Re: Покана за представление за деца в София

12 Окт 2019, 19:49

Мики Маус написа:Браво на децата! Големи сладурчета! И добре са го измислили. :+1:

Когато децата от малки развиват талантите си е много хубаво. Още по-добре е когато попаднат на добри учители.

Re: Националната информационна линия за наркотиците и алкохола к

28 Окт 2019, 20:10

iriny написа:Имам опасения, че племенникът ми употребява наркотици. Не съм запозната със симптомите и как да ги откривам, но момчето често ми изглежда неадекватно. Попаднах на този сайт във форума. Дали ще ми е от полза? Не искам да плаша сестра ми, но нещо трябва да се направи по въпроса. Какво ще ме посъветвате?

Обади им се или им пиши на мейла, ако все още не си го направила. Хората ще ти обяснят симптомите и ще те посъветват как да действаш.

Re: София: Класическата музика ще завърже любовна история

11 Ное 2019, 18:21

marchinko73 написа:Ами то винаги е така в живота - любовните истории започват с класическа музика и завършват с Death metal! :rockout:

Хехе! Добър каламбур! Ама не си прав. Не винаги завършват така. :wink:

Re: София: Зоополиция в защита на животните

11 Ное 2019, 18:24

marchinko73 написа:Зоополицията вече съществува повече от година и половина. Обаче не съм убеден в тяхната ефективност. Почти всекидневно ставаме свидетели на насилие над животни. Зоополицаите само на сигнали ли реагират? Нали имат и патрулни коли? Някой да ги е виждал в действие?

Честно казано и аз нямам спомен да съм виждал зоопатрул. Идея си нямам как работят...

Re: "Диана Експрес" отново на сцена

12 Ное 2019, 13:25

Мики Маус написа:Страхотни са! Една от най-любимите ми български групи. Незабравими песни! :+1:

Съгласна съм. Както се казва: стари, но златни! :wink:

Re: Фетиш бал ще провокира сексуални фантазии

15 Ное 2019, 20:07

iriny написа:Еха! Това е за наистина разкрепостени хора. Чудя се какво ли ще каже моят, ако му предложа да идем на такъв бал? Може да се окаже освежаващо за интимния ни живот... :wink: Пише, че провокира сексуални фантазии... не, че аз се нуждая от подобни провокации, но трябва да се провери! :grin:

Айде! И като го заведеш твоят, после да споделиш опит за провокацията на сексуалните фантазии и освежаването на интимния живот! Пък ако не ще, може да поканиш мен! :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52