Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Мариана Попова и приятели с коледен концерт

06 Дек 2019, 16:05

Тонина90 написа:Някога имаше и такава певица, по-известна със скандалите около името й, отколкото с някоя конкретна песен.

Вярно, че имаше, ама аз не се сещам нито за песните й, нито за скандалите... явно и те не са били качествени. :lol:

Re: Лили Иванова ще пее в Кремъл

18 Дек 2019, 11:21

Лош Холестерол 007 написа:Ами какво да кажа? Лили Иванова е голяма! :+1:

Най-голямата! Няма друга като нея. Много я харесвам!

Re: Шекспировият „Ричард III” на сцената на Народния театър

18 Дек 2019, 15:07

Лош Холестерол 007 написа:Не съм гледал точно това представление на „Ричард III” в интерпретация от Теди Москов. Интересно ми е как Шекспир би могъл да се представи като балкански колаж или "Шекспир чорба"?!

Много лесно. Вземаме нещо, побългаряваме го и те ти - нашенска чорба!

Re: Лили Иванова ще пее в Кремъл

24 Дек 2019, 18:09

Баба Лили само на пирамидите в Египет не е пяла. Класическа певица е, но взе да става леко смешна.

Re: СОФИЯ: Музей на социалистическото изкуство

03 Яну 2020, 17:16

Вярно, историята си е история - не можеш да я промениш... Само че какво изкуство е това?! :?:

Re: София:Старт на инициативата "Българската Коледа 2012/2013"

06 Яну 2020, 18:24

tano написа:Винаги съм се питал защо по големите празници като Коледа и Великден се сещаме за благотворителност и започваме всякакви кампании в помощ на нуждаещите се. През останалото време от годината тези хора по-малко ли се нуждаят от грижи и внимание? Или ние сме свикнали да откупваме греховете си по времето на големите християнски празници с по някоя добра постъпка и някоя запалена свещичка в църквата?

Аз пък винаги съм се питала най-вече за децата защо трябва да събираме средства от благотворителни кампании? Тая държава за какво е?

Re: София:България за първи път на „EUROTIER”

08 Яну 2020, 13:25

Мики Маус написа:Ами много хубаво. Представяме различни породи български селскостопански животни... Похвално! Сам дето на българското селско стопанство му разказаха играта! И в момента продължават...

Да за съжаление. И с тая африканска чума, ще има да ядем вносно замразено свинско не знам до кога... :sad:

Re: Посещение на Стив Уокър в ТО "Феникс"

13 Яну 2020, 16:28

Лош Холестерол 007 написа:Добре е опитът в тази сфера да се споделя и да имаме все повече специалисти в България, които да помагат на хората със зависимости да се излекуват.

Зависимостите са гадна работа... и много трудно се лекуват.

Re: Незабравим ще e финалът на Фестивала на снежните фигури

21 Яну 2020, 10:01

Тая година, като гледам колко сняг има, дали ще правят фестивал на снежните фигури? :sad:

Re: Незабравим ще e финалът на Фестивала на снежните фигури

21 Яну 2020, 10:18

marchinko73 написа:Тая година, като гледам колко сняг има, дали ще правят фестивал на снежните фигури? :sad:

Да се надяваме, че февруари ще има сняг. То и за туризма не е готино да няма.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 48, 49, 50, 51, 52