Апарати, аксесоари и уреди с медицинска или козметична употреба - задайте своя въпрос и вижте повече мнения.
18 Ное 2014, 15:53
Много е неприятно,когато някой има лош дъх,усеща се и това определено пречи на общуването. Не знаех,че има таблетки,които се разтварят в устата, аз винаги ползвам дъвка.
18 Ное 2014, 16:03
Rali_hr написа:Много е неприятно,когато някой има лош дъх,усеща се и това определено пречи на общуването. Не знаех,че има таблетки,които се разтварят в устата, аз винаги ползвам дъвка.
Доста неприятно е, но и много хора просто не се усещат, че дъхът им не е приятен и се навират в тебе

и точно поради причината, че съм попадала на не един и двама такива и аз винаги имам дъвки под ръка!
18 Ное 2014, 17:09
Спомням си моя учителка в основното училище, имаше ужасен дъх, а винаги държеше да дойде на чина ти и тихичко да ти обясни задачите! Човек трябва да си прави сам самооценката и да вземе мерки, иначе понякога може да отнесе неприятна обида
25 Ное 2014, 17:35
Много е важно, сякаш бих приела друго на човек да не му е наред, но лошия дъх много ме отблъсква, няма какво да лъжа! Много е неприятно, може да ми развали мнението за някой.
14 Яну 2015, 16:06
Магданоза върши добра работа да се справим на мига с лошия дъх, както и дъвченето на зърна кафе.
20 Яну 2015, 13:19
Знам, че магданоза помага за свеж дъх, но си мисля, че устната хигиена е много важна, както и храната, която ядем
20 Яну 2015, 15:13
мисля, че само с дъвки и освежители за уста може да стане, не вярвам, че ако яден определени храни няма да имаме кофти дъх, на някои хора дъхът им е гаден каквото и да правят.
20 Яну 2015, 16:33
На мен ми харесват спрейчетата за уста, всичко, което се изписа е временно, но и моето решение е такова, понеже до първата цигара и дъхът ми е отново лош
20 Яну 2015, 16:37
LaCoquine написа:На мен ми харесват спрейчетата за уста, всичко, което се изписа е временно, но и моето решение е такова, понеже до първата цигара и дъхът ми е отново лош

Вчера гледах реклама на спрей за уста точно за пушачи, но не беше за България рекламата, но предполагам, че тука има нещо подобно. Иначе и дъвката е добро решение.
27 Яну 2015, 17:35
Аз си мия зъбите по 2 пъти на ден и смятам, че е достатъчно, никога не съм имала лош дъх, имам здрави зъби