qwerryyy написа:Смешно ви е на вас, но съм му намекнала, че трябва да работи с ръкавици, ръцете му.. бррчерни са кошмарно много!
rabotnata pchela написа:Подкрепям Крум, ако ще вършите нещо не мисли за ръцете, ами действайте! И все пак се постарай преди това да сте си взели душ
LaCoquine написа:rabotnata pchela написа:Подкрепям Крум, ако ще вършите нещо не мисли за ръцете, ами действайте! И все пак се постарай преди това да сте си взели душ
Е да, ти отиваш там, за да си оправиш колата, откъде да знаеш, че те чака адски секси автомонтьор, който също не подозира, че ще дойдеш, в кой момент се взима душа по-точно?![]()
LaCoquine написа:rabotnata pchela написа:Подкрепям Крум, ако ще вършите нещо не мисли за ръцете, ами действайте! И все пак се постарай преди това да сте си взели душ
Е да, ти отиваш там, за да си оправиш колата, откъде да знаеш, че те чака адски секси автомонтьор, който също не подозира, че ще дойдеш, в кой момент се взима душа по-точно?![]()
Snejna написа:Страшна дилема е тук, Qwerry Какво направи?
Elica написа:Не съм имала еротични фантазии, май съм много скучна, или пък съм много млада още
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта