Правила на форума
Добави отговор

Re: Кои са най-странните еротични фантазии, които сте имали и кои от тях сте изпълнили?

10 Ное 2015, 01:57

Аз си фантазирам понякога за тройка или по-скоро ми е интересно как е с двама мъже или две жени с 1 мъж. Това разбира се не може да се реализира, но тайничко си фантазирам разни сцени :oops:

Re: Кои са най-странните еротични фантазии, които сте имали и кои от тях сте изпълнили?

10 Ное 2015, 09:45

dacka85 написа:Аз си фантазирам понякога за тройка или по-скоро ми е интересно как е с двама мъже или две жени с 1 мъж. Това разбира се не може да се реализира, но тайничко си фантазирам разни сцени :oops:
С две жени разбирам, ама да ти кажа не се виждам аз с една жена и още един мъж някак си ще ми е странно. :lol:

10 Ное 2015, 12:18

Локумът написа:
dacka85 написа:Аз си фантазирам понякога за тройка или по-скоро ми е интересно как е с двама мъже или две жени с 1 мъж. Това разбира се не може да се реализира, но тайничко си фантазирам разни сцени :oops:
С две жени разбирам, ама да ти кажа не се виждам аз с една жена и още един мъж някак си ще ми е странно. :lol:

Странно е за мъжете, да, но на мен би ми било интересно с жена иии някъде отстрани един мъж за цвят :pink:

10 Ное 2015, 23:39

А колко от вас са правили тройка??? Я споделете личния си опит. Как е??? :)

11 Ное 2015, 15:36

dacka85 написа:А колко от вас са правили тройка??? Я споделете личния си опит. Как е??? :)

Ох... :) да се срамувам ли или да си трая? :lol: Иначе аз съм правила тройка с двама мъже. :) Единия ми беше гадже, а другият му беше приятел и бяхме на един купон и те тъй се завъртяха нещата. :) Мога да кажа, че е много яко. Ако имате как пробвайте, няма да съжалявате ;) разбира се вече на семейни не го препоръчвам, ще вземе да ви хареса! :hammer:

12 Ное 2015, 00:21

Ееееее..!!! Трябваше да пишеш , че е кофти та да спрем да си фантазираме :grin: . За нас женените е късно за подобни експерименти. Как ли би реагирал мъжа ми ,ако някой ден се изцепя, че искам тройка????? :roll: :hammer:

12 Ное 2015, 10:41

dacka85 написа:Ееееее..!!! Трябваше да пишеш , че е кофти та да спрем да си фантазираме :grin: . За нас женените е късно за подобни експерименти. Как ли би реагирал мъжа ми ,ако някой ден се изцепя, че искам тройка????? :roll: :hammer:

Не си мисли, че и той не го иска. ;) Естествено с 2 жени, надали би бил ОК да се навие да гледа как някой друг те оправя там. :mrgreen:

12 Ное 2015, 11:36

mix_twix написа:
dacka85 написа:Ееееее..!!! Трябваше да пишеш , че е кофти та да спрем да си фантазираме :grin: . За нас женените е късно за подобни експерименти. Как ли би реагирал мъжа ми ,ако някой ден се изцепя, че искам тройка????? :roll: :hammer:

Не си мисли, че и той не го иска. ;) Естествено с 2 жени, надали би бил ОК да се навие да гледа как някой друг те оправя там. :mrgreen:

Това е абсолютно грешно като разбиране, ако наистина си с намерението да правите нещо с трети човек, по същата логика и ти няма да си ок третият човек да е жена и да стоиш и гледаш какво се случва, нали?

13 Ное 2015, 01:50

Той няма да се навие на двама мъже ,а и аз няма да поискам такова нещо насериозно. Но ако пожелае с две жени бих се навила. Ако едната от тях съм аз разбира се :grin:

13 Ное 2015, 10:34

dacka85 написа:Той няма да се навие на двама мъже ,а и аз няма да поискам такова нещо насериозно. Но ако пожелае с две жени бих се навила. Ако едната от тях съм аз разбира се :grin:

:lol: :lol: То остава и да не си ти едната от двете. хахахах
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 57