10 Ное 2015, 01:57
10 Ное 2015, 09:45
С две жени разбирам, ама да ти кажа не се виждам аз с една жена и още един мъж някак си ще ми е странно.dacka85 написа:Аз си фантазирам понякога за тройка или по-скоро ми е интересно как е с двама мъже или две жени с 1 мъж. Това разбира се не може да се реализира, но тайничко си фантазирам разни сцени
10 Ное 2015, 12:18
Локумът написа:С две жени разбирам, ама да ти кажа не се виждам аз с една жена и още един мъж някак си ще ми е странно.dacka85 написа:Аз си фантазирам понякога за тройка или по-скоро ми е интересно как е с двама мъже или две жени с 1 мъж. Това разбира се не може да се реализира, но тайничко си фантазирам разни сцени
10 Ное 2015, 23:39
11 Ное 2015, 15:36
dacka85 написа:А колко от вас са правили тройка??? Я споделете личния си опит. Как е??? :)
Иначе аз съм правила тройка с двама мъже. :) Единия ми беше гадже, а другият му беше приятел и бяхме на един купон и те тъй се завъртяха нещата. :) Мога да кажа, че е много яко. Ако имате как пробвайте, няма да съжалявате ;) разбира се вече на семейни не го препоръчвам, ще вземе да ви хареса!
12 Ное 2015, 00:21
12 Ное 2015, 10:41
dacka85 написа:Ееееее..!!! Трябваше да пишеш , че е кофти та да спрем да си фантазираме. За нас женените е късно за подобни експерименти. Как ли би реагирал мъжа ми ,ако някой ден се изцепя, че искам тройка?????
![]()
12 Ное 2015, 11:36
mix_twix написа:dacka85 написа:Ееееее..!!! Трябваше да пишеш , че е кофти та да спрем да си фантазираме. За нас женените е късно за подобни експерименти. Как ли би реагирал мъжа ми ,ако някой ден се изцепя, че искам тройка?????
![]()
Не си мисли, че и той не го иска. ;) Естествено с 2 жени, надали би бил ОК да се навие да гледа как някой друг те оправя там.
13 Ное 2015, 01:50
13 Ное 2015, 10:34
dacka85 написа:Той няма да се навие на двама мъже ,а и аз няма да поискам такова нещо насериозно. Но ако пожелае с две жени бих се навила. Ако едната от тях съм аз разбира се