Емоционалните жени - истории, емоции, мечти

Re: Кои са най-странните еротични фантазии, които сте имали и кои от тях сте изпълнили?

Мнениеот LaCoquine » 13 Ное 2015, 12:04

Pipilota написа:
dacka85 написа:Той няма да се навие на двама мъже ,а и аз няма да поискам такова нещо насериозно. Но ако пожелае с две жени бих се навила. Ако едната от тях съм аз разбира се :grin:

:lol: :lol: То остава и да не си ти едната от двете. хахахах

Интересното е, че за много мъже още един в леглото е някаква особена заплаха явно... или по-скоро подсъзнателно го възприемат по този начин, според вас какво им пречи толкова да има и друг мъж в леглото, ако са си изцяло хетеро, защото тези с би- наклонностите са ясни :grin:
LaCoquine

Re: Кои са най-странните еротични фантазии, които сте имали и кои от тях сте изпълнили?

Мнениеот Rali_hr » 13 Ное 2015, 14:13

Мисля, че не им харесва идеята да знаят, че някой друг ще им "оправя" жената. Трябва или чувствата да не са много дълбоки. Иначе ако гледат само на идеята като на секс то няма лошо и двама мъже да са.
Аватар
Rali_hr

Мнениеот silver933 » 02 Дек 2015, 12:48

Rali_hr написа:Мисля, че не им харесва идеята да знаят, че някой друг ще им "оправя" жената. Трябва или чувствата да не са много дълбоки. Иначе ако гледат само на идеята като на секс то няма лошо и двама мъже да са.

Естествено, пък и ся да си ги мерим там, комплексиращо е, затова с две жени сме по-навити :)
Аватар
silver933

Re: Чистото момиче с мръсните мисли...говори за секс

Мнениеот Malina » 02 Дек 2015, 14:15

Че говорим, говорим, но рядко. :) само пред приятелките :)
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот Локумът » 02 Дек 2015, 15:43

Странна еротична фантазия ми е била да вържа жената като по филмите и да си правя каквото си искам, тя обаче още не се оставя в ръцете ми и се дърпа от осъществяването ѝ, но скоро ще е .. :twisted:
Аватар
Локумът

Re: Как правите секс с автомонтьор?

Мнениеот red_eyes » 30 Дек 2015, 14:06

dinkog написа:Мръсни крака ръце - каквото такова такова, сексът няма професия ;)

Така е, но реално не е задължително да е омазан нонстоп в масло и подобни... а и като назрее моментът не зная кой ще се сети за ръцете му.
Аватар
red_eyes

Re: СТИХОВЕТЕ- лек за душата

Мнениеот analizatorka » 20 Яну 2016, 12:04

По моето скромно мнение поезията не е за всеки и не на всеки му се отдава да реди стихове. Аз съм филолог по образование и честно казано това са много дълбоки води за мен, въпреки че обожавам да чета поезия.
analizatorka

Мнениеот dessiblond » 20 Яну 2016, 13:27

Ама разбира се, това че обичаш да четеш в никакъв случай не означава, че можеш да ги пишеш, въпреки че има доста такива случаи, но най-лошото при тях е, че те наистина си вярват! :lol:
dessiblond

Мнениеот iwoni » 21 Яну 2016, 10:26

dessiblond написа:Ама разбира се, това че обичаш да четеш в никакъв случай не означава, че можеш да ги пишеш, въпреки че има доста такива случаи, но най-лошото при тях е, че те наистина си вярват! :lol:

Защо ми се струва, че тези, които си вярват, са доста повече :grin: . Наблюдавам, че всеки, който има такива напъни, се втурнал книжки да издава, а плявата е доста сред тях.
iwoni

Мнениеот Lollipop » 26 Яну 2016, 11:42

Не е ли трудна работа да издадеш книга? :) То макар че с интеренет пространството лесно може да се популяризира някой, а както знаем глупостта е още по-предпочитана. :mrgreen:
Аватар
Lollipop

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски