Шоубизнес, звезди, светски живот - в България и по света

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: ''Звезди'' в България

Мнениеот d_2 » 10 Фев 2012, 15:08

Аз смятам, че в нашата малка родина няма наличие на звезди. България е толкова малка, че просто тук всички се познаваме.
От всичките ми самоубийства досега, ти си най-тъпият бръснач, най-засичащият пистолет,най-изветрялата свръхдоза,най-недостатъчно високият етаж...
Аватар
d_2

Мнениеот Memento » 10 Фев 2012, 15:18

Звезди в държава колкото един средно голям китайски град не може да има. Има псевдозвезди бутани от партията и в последствие дечицата на същите бутани от мама и тати. Актьорите са ни под всякаква критика, с с много малки изключения събрани от кол и от въже. Абсурно и смешно е да става дума за звезди.
Аватар
Memento

Мнениеот d_2 » 10 Фев 2012, 15:27

Memento написа:Звезди в държава колкото един средно голям китайски град не може да има. Има псевдозвезди бутани от партията и в последствие дечицата на същите бутани от мама и тати. Актьорите са ни под всякаква критика, с с много малки изключения събрани от кол и от въже. Абсурно и смешно е да става дума за звезди.

За актьорите не мога да се съглася има много талантливи български актьори и певци, но не единствено таланта може да те направи звезда. :)
От всичките ми самоубийства досега, ти си най-тъпият бръснач, най-засичащият пистолет,най-изветрялата свръхдоза,най-недостатъчно високият етаж...
Аватар
d_2

Мнениеот Memento » 10 Фев 2012, 16:08

d_2 написа:
Memento написа:Звезди в държава колкото един средно голям китайски град не може да има. Има псевдозвезди бутани от партията и в последствие дечицата на същите бутани от мама и тати. Актьорите са ни под всякаква критика, с с много малки изключения събрани от кол и от въже. Абсурно и смешно е да става дума за звезди.

За актьорите не мога да се съглася има много талантливи български актьори и певци, но не единствено таланта може да те направи звезда. :)

Съгласен съм, ако си жена има и други фактори освен таланта, особено в поп-фолка определени физически дадености и допълнителни "умения" са много ценни :D
Аватар
Memento

Мнениеот rositka » 10 Фев 2012, 17:09

Нека спомена тогава спортистите ни. Имаме толкова изявени и утвърдили се с времето,достойни за уважение имена.С какво е повече един Бекъм от Бербатов,само лек отклон правя.А има още колко имена в други спортове.Това, че се познаваме всички и сме една шепа хора пречи ли ни да си тачим известните имена.
rositka

Мнениеот Memento » 11 Фев 2012, 16:05

За спортистите съм съгласен напълно, въпреки, че последните 10-тина години спорта бележи спад, това е най-силното държавно звено ако мога така да се изразя. Напук на всички проблеми това е едно от малкото неща които ни носят малко гордост като българи. Нека не забравяме, че най-известният българин и звезда за всички времена в цял свят е Христо Стоичков той и още 4-5 души в цялата история на страната могат да се нарекат международни звезди!
Аватар
Memento

Жени от Сървайвър роди момиченце

Мнениеот Margo » 13 Фев 2012, 11:19

Сексапилната Евгения Ангелова роди момиченце вчера в бургаската болница "Дева Мария". 22годишната плувкиня нашумя покрай запомнящото си участие в третото издание на "Сървайвър", корица на "MAXIM", корица на "Плейбой" и
второ място на конкурса "Мис Плеймейт 2010.

SAM_3591.JPG
SAM_3591.JPG (30.47 KiB) Прегледано 453 пъти

Малката Лея изплака точно в 17:45ч.вчера, пред камерата на развълнувания си баща Ваня Джаферович, който прояви смелост и присъства на секциото на Жени.

SAM_3642.JPG
SAM_3642.JPG (59.42 KiB) Прегледано 453 пъти

Футболистът на Берое пристигна директно от лагер в Турция в бургаската
болница, броени минути преди раждането на малкото момиченце. "Имам най-прекрасната дъщеря" - повтаряше през смях и сълзи развълнуваният татко. Той ще трябва да се върне в Стара Загора още тази вечер, тъй като има важен
мач на 26-ти и треньорът му го е освободил само за раждането на детето му.

SAM_3628.JPG
SAM_3628.JPG (32.5 KiB) Прегледано 453 пъти

Малката Леа се появи в ръцете на д-р Снежана Ризова и д-р Димитър Бояджиев с манекенски размери - точно 3кг. и 51 см. Плеймейтката си запази самостоятелна ВИП стая, където ще се възстановява след операцията, придружавана от своята майка. "Чувствам се прекрасно и съм изключително щастлива. Това е толкова невероятен и вълнуващ момент. В мига, в който видях и целунах за първи път моята дъщеря, всичко в мен се обърна и знам, че аз съм най-щастливата жена. Радвам се, че малката Леа е жива и здрава и всичко мина нормално". - Каза младата майка, след края на операцията.
Margo

Re: Жени от Сървайвър роди момиченце

Мнениеот Memento » 13 Фев 2012, 11:27

Не съм я чувал жени, но все пак честито на нея и на Ваня! Да им е живо и здраво :)
Аватар
Memento

Вашите любими цитати ...

Мнениеот ДжЪз » 17 Май 2012, 10:02

Здравейте на всички ... 8-)

Реших да направя една темичка, в която да слагаме любимите си цитати от книги, филми и т.н :ugeek:
Естествено началото ще поставя аз с моите любими цитати ... :oops: :P :P

Изображение

Мъжете се влюбват не в нас, а в собствения си образ, който откриват в нашите очи. Може би затова новата позната им е по-интересна. Могат да я удивят, да се представят други, да се обновят. После, щом и тя ги опознае, им става неинтересна и бягат при друга. Всъщност те бягат от себе си.

Блага Димитрова - „Пътуване към себе си“

Изображение

"Колкото повече търсиш единствения, толкова по-многобройни стават твоите мъже. Без да се усетиш, от много вярност към единствения ставаш невярна на мнозина. От постоянство в мечтата си ставаш непостоянна в живота."
Блага Димитрова - "Пътуване към себе си"

Изображение

Истинското щастие идва, когато душата почне да трепти в съзвучие с външния свят.

Димитър Димов

Е, хайде сега вие сте на ход ...
:) 8-)
Аватар
ДжЪз

Re: Вашите любими цитати ...

Мнениеот Konstantin » 17 Май 2012, 10:06

Поздравления за хубавата тема! Веднага ви подарявам любимия си :
Konstantin

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси