Шоубизнес, звезди, светски живот - в България и по света

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Вашите любими цитати ...

Мнениеот lallali » 17 Май 2012, 15:52

Ще споделя и любимите ми цитати от филма "Три метра над небето":

"Моментът, в който си даваш сметка, че нещата се случват само веднъж..."

"И точно тогава се опитваш да си спомниш в кой момент е започнало всичко..."

"В живота на всеки се появява такъв човек, след който се променяш завинаги... И изобщо не е важно дали времето, прекарано с него, е било безгранично щастие или безумна болка. Ти просто разбираш, че никога повече няма да си отново такъв, какъвто си бил, преди да се срещнете! Може би само един е човекът, който би те накарал да полетиш толкова високо, на три метра над небето..."
Аватар
lallali

Мнениеот Lolita » 17 Май 2012, 15:58

lallali написа:Ще споделя и любимите ми цитати от филма "Три метра над небето":

"Моментът, в който си даваш сметка, че нещата се случват само веднъж..."

"И точно тогава се опитваш да си спомниш в кой момент е започнало всичко..."

"В живота на всеки се появява такъв човек, след който се променяш завинаги... И изобщо не е важно дали времето, прекарано с него, е било безгранично щастие или безумна болка. Ти просто разбираш, че никога повече няма да си отново такъв, какъвто си бил, преди да се срещнете! Може би само един е човекът, който би те накарал да полетиш толкова високо, на три метра над небето..."

Оооо, това е филм пълен с ценни мисли!

аз добавям следните :P

"Не искам това да свършва... никога..."

"Когато престанеш да се страхуваш, ще започнеш да се наслаждаваш !"

"И изведнъж си даваш сметка, че всичко е приключило... Наистина! И точно тогава се опитваш да си спомниш в кой момент е започнало всичко... И откриваш, че всичко е започнало много по-рано отколкото си си мислел. Много по-рано.."
Lolita

Мнениеот Nina D » 17 Май 2012, 16:03

аз също много харесах "Три метра над небето", мисля, че ще ни хареса това:

"Винаги ще има неща, които няма да можем да забравим и когато се сетим за тях, ще се издигнем високо, на три метра над небето..."
Nina D

Мнениеот Nina D » 17 Май 2012, 16:08

извинявам се, още един от мен!

-Щастлива съм!
-Мисля че аз съм по-щастлив!
-Не,аз много повече.
-Аз от тук до Барселона.
-Аз от тук до небето.
-Така ли? Аз повече!
-Колко?
-3 метра над небето!♥ разбира се цитатът е от филма "Три метра от небето"
Nina D

Мнениеот Адел » 17 Май 2012, 16:28

Темата е супер. Поздравления за всички, които пишат. Аз също много обичам цитати, но предимно от филми. Искам да попитам някой ако може да намери и да сподели някое друго цитатче от "Анатомията на Грей", защото ми е любим, но нищо не намирам. :shock: :shock:
Аватар
Адел

Мнениеот delinda » 17 Май 2012, 16:31

Адел, и аз обичам цитати от филми. Сега се разрових и открих един, който много ми хареса от "Анатомията на Грей" 8-) :P :P

"Мечтаем, че когато достигнем целите си, ще бъдем щастливи. Ще открием човека, ще завършим стажа си... Това е мечтата ни. След това я постигаме. И ако сме хора, веднага започваме да мечтаем за нещо друго. Защото ако това е мечтата тогава по-добре е да се събудим."
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят.
Аватар
delinda

Мнениеот Godfather » 17 Май 2012, 18:57

Здравейте и от мен, темата е прекрасна. Сега ще споделя нещо което прочетох днес, и много ми хареса, но за жалост не беше написан автора му:
"А той бе обиколил цял Париж не защото му се струваше възможно да я намери, а защото му бе невъзможно да се откаже да я търси."
И за да не остана по-назад, и аз ще споделя нещо от господин Ремарк:
"Не. Ние няма да умрем. Само времето ще умре. Проклетото време, което винаги умира. Ние ще живеем. Винаги ще живеем. Когато се пробуждаш, е пролет, когато си лягаш, е есен, а между тях е хиляди пъти зима и лято; и ако се обичаме достатъчно, ще бъдем вечни и безсмъртни като туптенето на сърцето, като дъжда и вятъра, а това вече е твърде много. Ние побеждаваме дните, любима, а губим годините; но кой иска да разбере това и за кого има значение то?" ...Какво ще кажете за "Триумфалната арка" :)
"Когато хората се разделят,винаги говорят фалшиви думи,винаги лъжат,понеже в такъв момент истината се превръща в ненужна жестокост,докарваща им единствено горест и отчаяние,че не са съумели да се сбогуват по друг начин и че последният спомен,който си оставят,е осквернен от разправии,недоразумения и омраза."
//"Живот назаем"//
Аватар
Godfather

Мнениеот bisertaskov » 17 Май 2012, 19:48

Дръж главата си ниско наведена (скромност), очите да гледат високо (амбиция), устата затворена (спокойствие); изгради себе си върху синовно уважение и помагай на другите.
Дръж главата си ниско наведена (скромност), очите да гледат високо (амбиция), устата затворена (спокойствие); изгради себе си върху синовно уважение и помагай на другите.
bisertaskov

Мнениеот spend » 18 Май 2012, 09:35

"Знам, че мога да ти вярвам. Дори и да отивах в шибания ад,
бих желал само един човек в този проклет свят да е с мен."

What dreams may come

Изображение
Аватар
spend

Мнениеот Nina D » 18 Май 2012, 11:43

Godfather написа:Здравейте и от мен, темата е прекрасна. Сега ще споделя нещо което прочетох днес, и много ми хареса, но за жалост не беше написан автора му:
"А той бе обиколил цял Париж не защото му се струваше възможно да я намери, а защото му бе невъзможно да се откаже да я търси."
И за да не остана по-назад, и аз ще споделя нещо от господин Ремарк:
"Не. Ние няма да умрем. Само времето ще умре. Проклетото време, което винаги умира. Ние ще живеем. Винаги ще живеем. Когато се пробуждаш, е пролет, когато си лягаш, е есен, а между тях е хиляди пъти зима и лято; и ако се обичаме достатъчно, ще бъдем вечни и безсмъртни като туптенето на сърцето, като дъжда и вятъра, а това вече е твърде много. Ние побеждаваме дните, любима, а губим годините; но кой иска да разбере това и за кого има значение то?" ...Какво ще кажете за "Триумфалната арка" :)
"Когато хората се разделят,винаги говорят фалшиви думи,винаги лъжат,понеже в такъв момент истината се превръща в ненужна жестокост,докарваща им единствено горест и отчаяние,че не са съумели да се сбогуват по друг начин и че последният спомен,който си оставят,е осквернен от разправии,недоразумения и омраза."
//"Живот назаем"//

Godfather, благодаря! Направо ми напълни душата! Обожавам Ремарк!
Nina D

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси