Шоубизнес, звезди, светски живот - в България и по света

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Вашите любими цитати ...

Мнениеот denkaruseva » 25 Яну 2013, 12:52

Оценям ентусиазма дори по-високо от професионалните умения.
- Едуард Епълтън
denkaruseva

Мнениеот rossitta » 14 Фев 2013, 15:24

Нещо като за 14 февруари :P ‎"Любовта е да раздаваш душата си без жал и мигом да забравяш кому какво си дал. "
rossitta

Български младежи създадоха гривна, следяща здравето

Мнениеот FramarModRosi » 15 Фев 2013, 10:45

Bg.jpg
Bg.jpg (13.53 KiB) Прегледано 3610 пъти
Младежи от Българския национален отбор по роботика създадоха гривна, която може да следи състоянието на хора със здравословни проблеми. Младите учени предвиждат, ако гривната констатира нещо нередно в състоянието на пациента, автоматично да сигнализира на телефон 112. Технологичното чудо се състои от микропроцесор, бутони за включване и измерване на кръвно и бутон SOS, който се сигнализира при спешни състояния. Мултифункционалната гривна ще разполага и с джипиес, който лесно може да определи къде се намира притежателя й.

Прототипът на гривната е в процес на разработка, но когато бъде реализиран може да премине в серийно производство. След среща с българските младежи от отбора по роботика здравният министър Десислава Атанасова пое ангажимент, когато гривната бъде факт, да се осигури достъп на пациентите до филиалите на спешната помощ. Така изобретението ще бъде тествано в реално време.
Според един от създателите му Христо Желев изобретението ще предотврати много смъртни случаи. Момчето е десетокласник в Националната природо - математическа гимназия и твърди, че по първоначални изчисления цената на устройството няма да надвишава 110 лева.
FramarModRosi

Мнениеот hristinara » 20 Фев 2013, 15:26

"Колкото по-скъпо е облечена една жена, толкова по-скъпо излиза да я съблечеш." :P много ми хареса и не можах да се сдържа да го пусна
hristinara

"Комиците" - харесвате ли телевизионното им шоу?

Мнениеот Prolet8 » 22 Фев 2013, 23:56

Гледате ли ги, харесвате ли ги? Посещавали ли сте турнетата им? Аз много им се радвам и всеки петък се забавляваме с тях вкъщи :) Цялото семейство ги харесваме!
Prolet8

Re: "Комиците"

Мнениеот Fute » 23 Фев 2013, 14:06

Не знам защо, но много са ми скучни. Типът хумор не ми се нрави!
Fute

Re: "Комиците" - харесвате ли телевизионното им шоу?

Мнениеот Cuddy » 23 Фев 2013, 15:02

"Крадват" вицове и статусчета от фейсбук. Редовно мога да предвидя как ще завършат скечовете им.
Cuddy

Мнениеот Aneta67 » 24 Фев 2013, 14:54

Въпреки негативните мнения аз харесвам Комиците Гледам си ги най-редовно Някой от скечоветеса им хубави Гостите които канят също ми допадат
Aneta67

Мнениеот winterrose » 25 Фев 2013, 12:37

"Може би изобщо не съществуват добри и лоши приятели. Може би просто има приятели, хора, които се застъпват за теб, когато страдаш, и ти помагат да не си толкова самотен. Може би заради тях си струва да се боиш, да се надяваш, да живееш. И дори да умреш ако трябва. Няма добри приятели. Няма лоши приятели. Има само хора, с които желаеш да бъдеш, не можеш да не бъдеш; хора, които изграждат дома си в сърцето ти."

"Земята се върти, това е всичко. Можеш да се въртиш заедно с нея или пък да спреш, за да протестираш, в резултат на което да бъдеш изхвърлен от движението й."

Стивън Кинг
winterrose

Мнениеот geriva » 27 Фев 2013, 10:12

Гледам си ги.Често ме разсмиват.Може и да имат някои поизтърани нещица, но според мен са поднесени по оригинален начин. Освен това, аз съм от хората , които и без това се смеят на един виц по два-три пъти.
geriva

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси