Шоубизнес, звезди, светски живот - в България и по света

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: ВИП Брадър 2012

Мнениеот tweety » 20 Сеп 2012, 11:56

Въобще не го гледам това шоу, нито са ми интересни, нито се възхищавам на родните ни звезди. Виждам, че във фейсбук е направена група, която набъбва със всеки изминал ден.
tweety

Мнениеот bisertaskov » 20 Сеп 2012, 21:25

Пародия на звезди,влезнали за пари и малко слава която ще бъде краткотрайна.Една истинска успяла звезда не би имала време да се занимава с глупости и губене на време.Изчерпа се това шоу.Щом опряха до Къци да запълват бройки лоша работа :D :D :D
Дръж главата си ниско наведена (скромност), очите да гледат високо (амбиция), устата затворена (спокойствие); изгради себе си върху синовно уважение и помагай на другите.
bisertaskov

Мнениеот Ваня_13 » 21 Сеп 2012, 11:03

Само, като видях кои са Виповете ми стана ясно за какво иде реч. Ква е тая Аксиния, колко ВИП е Къци, а безмълвния Багата? Кошмар! Имам странното усещане, че продуценти и сценаристи с клизма се опитват да разсеят народа от тегобата на кризата, която се е населила в България вече трайно. Постоянно заливат с помия всички в къщата, Златка била тъпа - ми ква да е, то половин България ( че да не кажа и повече) са на нейното ниво, Мариана Попова била кошмарна без грим, защо бе дами, колко от вас стават сутрин в блестящо състояние? Фънки пушел пури, ами той си е гнусен и без пурите! За това ли ги вкарахте в къщата да им ядете краката! Ами, не няма да ги гледам, слушам и следя!
Ваня_13

Мнениеот Niko » 25 Сеп 2012, 10:50

Първата изгонена от къщата на ВИП Брадър е Соня Колтуклиева, тя беше номинирана не само от зрителите на ВИП Брадър, но и съквартирантите. Соня Колтуклиева оглави класацията на най-нежелана съквартирантка като беше номинирана заедно с Къци и Орлин. След излизането си от къщата сама на себе си се успокои, че така е трябвало да стане и че една седмица в къщата й се сторило като една година. Аз лично не я харесвах, за това се радвам, че я изгониха!
Niko

Мнениеот southern_sun » 25 Сеп 2012, 16:41

От тоя ВИП Брадър разбрах за неподозирани випове, които виреят в страната ни. Примерно тоя Влади, ако не бяха казали, че е син на Стефан Данаилов нямаше да знам, че Стефан Данаилов има син. Още повече за мен е лудост да вкарват подобен човек във ВИП Брадър, та те обърнаха къщата в комуна. Една вечер се загледах в едно от предаванията и именно тоя Владо проповядваше любов. Прилича ми на някой здраво надрусал се хипар! Ужасно е!
southern_sun

Мнениеот Ann » 26 Сеп 2012, 10:50

southernsun написа:От тоя ВИП Брадър разбрах за неподозирани випове, които виреят в страната ни. Примерно тоя Влади, ако не бяха казали, че е син на Стефан Данаилов нямаше да знам, че Стефан Данаилов има син. Още повече за мен е лудост да вкарват подобен човек във ВИП Брадър, та те обърнаха къщата в комуна. Една вечер се загледах в едно от предаванията и именно тоя Владо проповядваше любов. Прилича ми на някой здраво надрусал се хипар! Ужасно е!

Смятам, че хипарят Владо не е толкова опасен колкото са опасни продуцентите и сценаристите на тоя фарс. Днес интернет пространството беше залято с новината, че плеймейтката Златка има запек и цирей на задните части. Браво, това поне ме успокои, че това, че е ВИП не я прави полу човек.ВИП-овете също имат проблеми :lol:
Ann

Мнениеот Forman » 28 Сеп 2012, 16:45

Оооо дано да сте видели новините около Къщата. Това момче Владо Данаилов вся в мен не само срам, че бивш министър на културата, може да посее такова семе, но и погнуса от нечистоплътието на младежа.Но днес, О, Боже изненада! Владо изкъпан, избръснат и подстриган. Ми той бил човек бе ! Само едно нещо остава да му променят сценаристите - мисленето. Кви са тия проповеди, кви са тия учения? Това момче не е с много здрав ум. Трябва да се направи нещо по въпроса за да бъде цялостна визията му.
Аватар
Forman

Re: Вашите любими цитати ...

Мнениеот the princess » 19 Окт 2012, 11:46

Не мога да не споделя цитати от любим мой сериал и по-точно на любима моя актриса - Кари Брадшоу. Много жени по света следват нейната идеология, макар не винаги да бъде права :)

Кари Брадшоу.jpg
Кари Брадшоу.jpg (43.81 KiB) Прегледано 1476 пъти

"Понякога имаме нужда от второ мнение - за някоя болест, имот, мъж.."

"Може би мъжете са дрога. Понякога те карат да се чувстваш ужасно, но понякога ти помагат да летиш."

"Явно човек има определено количество сълзи, което може да пролее за определен мъж. Аз отдавна пролях моите..."

"Може би нашите грешки са това, което изгражда нашата съдба."

"Толкова много пътища. Толкова много отклонения. Толкова много възможности за избор. Толкова много грешки. "

"Може ли да направиш грешка и да пропуснеш съдбата си?"

"Мъжете, които са прекалено хубави, никога не са добри в леглото, защото не им се е налага да бъдат."

"Когато мъжете направят първата крачка, това се счита за романтично. Когато жените направят първата крачка, това се счита за отчаяно или психарско."

"Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода."

Кари Брадшоу 2.jpeg
Кари Брадшоу 2.jpeg (9.56 KiB) Прегледано 1476 пъти

"В живота на неомъжената жена има три важни първи неща - първият път, когато правиш секс, първият добър секс и първото посещение в апартамента на мъжа, с когото ходиш."

"В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти... И ако си голям късметлия... са на един полет разстояние."

"Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него."

"Когато си млада, целият ти живот е в преследване на забавленията. След това порастваш и се научаваш да бъдеш предпазлива - може да си разбиеш главата или сърцето.Оглеждаш се, преди да скочиш и понякога не скачаш, защото не винаги има кой да те хване,а в живота няма предпазна мрежа. Кога престана да бъде забавно и стана опасно?"

Кари Брадшоу 3.jpeg
Кари Брадшоу 3.jpeg (8.24 KiB) Прегледано 1476 пъти

"Защо когато става дума за любовта и живота, ние се доверяваме на най-лошите си мисли?"

"Това, което в крайна сметка определя една връзка, е друга връзка."

"Може ли наистина да простите, ако не можете да забравите?"

"В края на краищата, компютрите се развалят, хората умират, отношения се разпадат. Най-доброто, което можем да направим, е да дишаме дълбоко и да започнем отначало."
the princess

Re: Вашите любими цитати ...

Мнениеот Forman » 14 Ное 2012, 18:06

Ще цитирам един мой любим автор, който е малко познат Халил Джубран и горещо препоръчвам книгата му " Пророкът"

"Възможно е онзи, който ти дава змия, когато ти го молиш за риба, да няма какво друго да ти даде. Значи според него това е великодушие."

"Ненавистта е нещо мъртво. Кой от вас би искал да стане гробница?"

"Обичайте се, но не превръщайте в окови любовта. Тя нека е морето между бреговете на сушите ви." — Пророкът

" Приятели мои, спътници мои, горко на народ, който е пълен с вярвания и празен откъм вяра.
Горко на народ, който се облича с дреха, не изтъкана от него, яде хляб, непожънат от него, и пие вино, не изцедено от неговата собствена преса.
Горко на народ, който приветства побойника като герои и смята блестящия завоевател за щедър.
Горко на народ, който насън презира някоя страст, а наяве и робува.
Горко на народ, който издига глас само когато крачи в погребална процесия, гордее се само с руините си и се съпротивява само когато вратът му е поставен между меча и дръвника.
Горко на народ, чиито държавници са лисици, философите му са фокусници, а изкуството му е изкуство на кърпежа и подражанието.
Горко на народ, който посреща своя нов водач с фанфари, а го изпраща с пищялки, само за да посрещне друг отново с фанфари.
Горко на народ, чиито мъдреци са онемели с годините, а силните му мъже са още в люлката.
Горко на народ, разделен на части, всяка от които си въобразява, че е народ."

Смятам,че ще откриете много философия в думите му?!
Аватар
Forman

Мнениеот Genoveva » 17 Ное 2012, 13:33

Голяма простотия е тоя ВИП Брадър, помъчих се да гледам един два пъти и толкова. Кво да им гледам на така наречените випове, миризливата Патрашкова, тъпата хубавица Никол Станкулова или Златка ли или Къцито дето му се смееше цяла България и понеже малко го позабравихме сега пак го изкараха от нафталина. Мислех, че ще спечели Златка тъй като прекалено много я унижиха и все пак трябва да има цена всичкото това унижение, но се оказа, че се е продала за прекалено малко. Спрягат Къци за печеливш, знам ли вече?
Genoveva

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси