от Вероника » 18 Сеп 2012, 16:20
Не мога да не скрия възмущението си новото издание на VIP Брадър. Нека да започнем от там, че не предизвиква кой знае какъв интерес у мен да гледам как звездите си перат гащите или как се разхождат без грим, което ги прави не по различни от нас обикновените граждани на същата тази държава. Родните випове ще поживеят в разкош няколко седмици, същия този разкош, който ние данъкоплатците на България им осигурихме. И да си призная честно не очаквах с нетърпение началото за да се забавлявам вечер пред телевизора гледайки как звездите се излагат и още повече пропадат в очите ми, а и предполагам на голяма част от българите.
От първите 14 влезли в Къщата са ми горе - долу 4-5 човека познати от родния ефир, сцена или разни изяви. Всички други, да приемат моите извинения, но са ми непознати. Надявам се следващите изненади, които ще вкарат в къщата да са по-приятни. Втори ден на съквартирантите и хоп изненадаааа - Памела Андерсън. Влизането й във ВИП Брадър предизвика колкото позитивни коментари, толкова и негативни. Оказа се, че ние българите сме много благородна нация тъй като след като разбрахме, че нашумялата през 90-тте актриса е затънала в дългове решихме да й дадем безвъзмездно около 300 000 лева за да се покаже във ВИП-а.
Посрещането беше радушно от страна на Ники Кънчев топ водещия се помъчи да се покаже като кавалер подавайки сакото си на звездата, но тя явно не разбра балканския му нрав и го поряза в ефир. И това не е единствената издънка около американската спасителка - тя се оказа без багаж, тъй като багажът й се загубил на летището, следва поредица от грешки от страна на топ водещия Ники Кънчев - след като й зададе първия си въпрос се оказа, че звездата има проблем с микрофона и не разбира нито дума от това, което и казват, за да излезе от конфузната ситуация водещия се опита да пусне тънка шега за гърдите на актрисата, но...но получи полуплесница. Е показахме на света, че сме големи донжуани и заклети цицомани. Бях поразена от интелекта на много от виповете, може черната Златка да не знае столицата на Европейския съюз, но всички искат да бъдат черната Златка. Къщата освен с непознати випове се напълни и с кучета, като, че ли сценаристите се опитват с всяко издание да напълнят къщата с какво ли не, първо се гледа бебе, после по-големи дечица, сега кучета. Ако намерят извънземно скоро може и него да сложат, белким се вдигне рейтинга на шоуто.
Имам странното усещане, че в това издание не са вкарали випове, а бъдещи випове. Колко например е ВИП Багата? След инцидент в дискотека света или по-скоро страната научи за него, а Аксиния - освен с дългите си крака, с какво друго да те впечатли. Очаквам с нетърпение тазвечерната серия, искам да видя могат още повече да ме възмутят или това е върха. Ако има симпатизанти на шоуто, нека ме опонират, но това е мое мнение и стоя зад него.
Ако тия хора в тази къща са Вип-а на България много сме я окъсали!