Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Рецептата на мъдрия лекар за здраве и щастие!

13 Юли 2015, 13:23

FramarModKalina написа:Един мъдър лекар казал:
“Най-добрите лекарства са любовта и грижата.”
Някой го попитал: “А ако не помогнат?”
Лекарят отвърнал: “Увеличете дозата.”
Неизвестен автор

Нямате ли идея кой е авторът на това?

Re: Фрамар цитати

13 Юли 2015, 13:58

FramarModKalina написа:"Всяка минута, в която си ядосан, губиш 60 секунди щастие." - Ралф Уолдо Емерсън

На мен това повече ми харесва! :mrgreen: Ето на това ако се научим, че времето в ядове минава по-бавно и ни коства повече може би ще се научим да бъдем и малко по-добри хора... :roll:

Re: Рецептата на мъдрия лекар за здраве и щастие!

13 Юли 2015, 16:28

Snejna написа:
FramarModKalina написа:Един мъдър лекар казал:
“Най-добрите лекарства са любовта и грижата.”
Някой го попитал: “А ако не помогнат?”
Лекарят отвърнал: “Увеличете дозата.”
Неизвестен автор

Колко вярно! Всичко в този живот е любов, ако я има нея нещата винаги изглеждат по-лесни и с истински изход! Не забравяйте да се обичате хора, грижете се за близките си :)

Съгласна съм и с цитата, и със Снежна, не мога да си представя да не обичам никого :| това по-скоро би ме убило един ден, ако не остане никой, който да обичам :|

Най-добрите 6 доктора на света!

20 Юли 2015, 09:18

"Най-добрите 6 доктора на света, които никой не може да опровергае - слънчевата светлина, водата, почивката, въздухът, упражненията и правилното хранене. Те ви помагат с удоволствие, но само ако вие пожелаете. Те облекчават ума, учат ви на воля и чудо, не ви струват нито стотинка." - От американска детска скоропоговорка

Re: Героите на Дисни - “хванати” в крачка

21 Юли 2015, 14:40

И на мен не ми харесват, не знам защо е необходимо, явно наистина вече всичко е измислено, всичко се осквернява, но после се питаме и се притесняваме защо децата ни са такива, а какви да бъдат?!

Re: Фрамар цитати

24 Юли 2015, 07:33

За водата и почивката не съм съгласна, но като сложим, чее детска поговорка бих се съгласила. :lol:

Re: Игрите на глада в модния свят – ужасяващата истина

24 Юли 2015, 16:47

Pipilota написа:Манията за отслабване става все по-завладяваща, млади момичета се подлагат на какво ли не за да имат по-добра фигура, като застрашават живота си. Не разбирам защо моделите трябва да бъдат толкова слаби, т.е. болно слаби, не е ли по-добре да имат нормални форми,така всеки да може да се представи в дрехите,които вижда? Последната много известна моделка- Кейт Ъптън е доста пищна, но е сред най-търсените модели на бельо.

Много е яка, да! В момена е абсолютен супер модел, има си всичко мацката! Добре е че започна да се обръща внимание на здравословното тегло и да не се приема, че колкото по-кокалести, толкова по-красиви!

20 Окт 2015, 12:15

Е, ако забелязвате, то в този момент нещата сякаш са се променили, вече не се виждат дами с килограми на 12 годишно дете!

20 Окт 2015, 13:04

lini_leni написа:Е, ако забелязвате, то в този момент нещата сякаш са се променили, вече не се виждат дами с килограми на 12 годишно дете!

Даа, за щастие май вече няма подобни истории, което наистина е много хубаво, защото вече много жени си погубиха живота с това желание да са колкото се може по-слаби. :roll:

20 Окт 2015, 16:43

Monika_Spasova написа:
lini_leni написа:Е, ако забелязвате, то в този момент нещата сякаш са се променили, вече не се виждат дами с килограми на 12 годишно дете!

Даа, за щастие май вече няма подобни истории, което наистина е много хубаво, защото вече много жени си погубиха живота с това желание да са колкото се може по-слаби. :roll:

Да, а и се налагат все по-строги рестрикции за подобни жени с видими хранителни разстройства, ако участват в рекламни кампании или ревюта?
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 72