Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
13 Юли 2015, 13:23
FramarModKalina написа:Един мъдър лекар казал:
“Най-добрите лекарства са любовта и грижата.”
Някой го попитал: “А ако не помогнат?”
Лекарят отвърнал: “Увеличете дозата.”
Неизвестен автор
Нямате ли идея кой е авторът на това?
13 Юли 2015, 13:58
FramarModKalina написа:"Всяка минута, в която си ядосан, губиш 60 секунди щастие." - Ралф Уолдо Емерсън
На мен това повече ми харесва!

Ето на това ако се научим, че времето в ядове минава по-бавно и ни коства повече може би ще се научим да бъдем и малко по-добри хора...
13 Юли 2015, 16:28
Snejna написа:FramarModKalina написа:Един мъдър лекар казал:
“Най-добрите лекарства са любовта и грижата.”
Някой го попитал: “А ако не помогнат?”
Лекарят отвърнал: “Увеличете дозата.”
Неизвестен автор
Колко вярно! Всичко в този живот е любов, ако я има нея нещата винаги изглеждат по-лесни и с истински изход! Не забравяйте да се обичате хора, грижете се за близките си

Съгласна съм и с цитата, и със Снежна, не мога да си представя да не обичам никого

това по-скоро би ме убило един ден, ако не остане никой, който да обичам
20 Юли 2015, 09:18
"Най-добрите 6 доктора на света, които никой не може да опровергае - слънчевата светлина, водата, почивката, въздухът, упражненията и правилното хранене. Те ви помагат с удоволствие, но само ако вие пожелаете. Те облекчават ума, учат ви на воля и чудо, не ви струват нито стотинка." - От американска детска скоропоговорка
21 Юли 2015, 14:40
И на мен не ми харесват, не знам защо е необходимо, явно наистина вече всичко е измислено, всичко се осквернява, но после се питаме и се притесняваме защо децата ни са такива, а какви да бъдат?!
24 Юли 2015, 07:33
За водата и почивката не съм съгласна, но като сложим, чее детска поговорка бих се съгласила.
24 Юли 2015, 16:47
Pipilota написа:Манията за отслабване става все по-завладяваща, млади момичета се подлагат на какво ли не за да имат по-добра фигура, като застрашават живота си. Не разбирам защо моделите трябва да бъдат толкова слаби, т.е. болно слаби, не е ли по-добре да имат нормални форми,така всеки да може да се представи в дрехите,които вижда? Последната много известна моделка- Кейт Ъптън е доста пищна, но е сред най-търсените модели на бельо.
Много е яка, да! В момена е абсолютен супер модел, има си всичко мацката! Добре е че започна да се обръща внимание на здравословното тегло и да не се приема, че колкото по-кокалести, толкова по-красиви!
20 Окт 2015, 12:15
Е, ако забелязвате, то в този момент нещата сякаш са се променили, вече не се виждат дами с килограми на 12 годишно дете!
20 Окт 2015, 13:04
lini_leni написа:Е, ако забелязвате, то в този момент нещата сякаш са се променили, вече не се виждат дами с килограми на 12 годишно дете!
Даа, за щастие май вече няма подобни истории, което наистина е много хубаво, защото вече много жени си погубиха живота с това желание да са колкото се може по-слаби.
20 Окт 2015, 16:43
Monika_Spasova написа:lini_leni написа:Е, ако забелязвате, то в този момент нещата сякаш са се променили, вече не се виждат дами с килограми на 12 годишно дете!
Даа, за щастие май вече няма подобни истории, което наистина е много хубаво, защото вече много жени си погубиха живота с това желание да са колкото се може по-слаби.

Да, а и се налагат все по-строги рестрикции за подобни жени с видими хранителни разстройства, ако участват в рекламни кампании или ревюта?