07 Юли 2015, 11:19
Andrey написа:![]()
![]()
![]()
Защо сега си нямаме една картинка Facepalm!
Въпросът е и агнетата дали забременяват през дрехите ( вълната!)
07 Юли 2015, 13:32
Gorica23 написа:Andrey написа:![]()
![]()
![]()
Защо сега си нямаме една картинка Facepalm!
Въпросът е и агнетата дали забременяват през дрехите ( вълната!)
Хахаха, ако не ползват предпазни средства...
03 Сеп 2015, 14:32
03 Сеп 2015, 16:38
marsu написа:Толкова абсурдни въпроси, скоро видях във форума въпрос, дали може да се окаже, че е забременяла, без изобщо да има контакт, а само по краката попаднала малко там семенна течност..
04 Сеп 2015, 13:45
04 Сеп 2015, 14:47
Локумът написа:marsu написа:Толкова абсурдни въпроси, скоро видях във форума въпрос, дали може да се окаже, че е забременяла, без изобщо да има контакт, а само по краката попаднала малко там семенна течност..
Ама те така идват бебетата бе, даже щъркелите ги носят.
04 Сеп 2015, 14:48
Ваня Стойчева написа:Дъщеря ми скоро стана на 15г и не знаете какви индивиди идват понякога на гости, за нещастие, надявам се, че това е период и скоро няма да бъдат приятели на дъщеря ми. Но заварих момче и момиче да правят секс в тоалетната ни, беше супер странно и неприятно!Не знаех как да реагирам, а те са още деца, на някои не са им пораснали гърдите! Просто съм шокирана какво правят младите, нима мислите, че тези деца са наясно как става забременяването, те като видят семенна течност и съм сигурна, че изпитват ужас!
04 Сеп 2015, 15:47
Ваня Стойчева написа:Дъщеря ми скоро стана на 15г и не знаете какви индивиди идват понякога на гости, за нещастие, надявам се, че това е период и скоро няма да бъдат приятели на дъщеря ми. Но заварих момче и момиче да правят секс в тоалетната ни, беше супер странно и неприятно!Не знаех как да реагирам, а те са още деца, на някои не са им пораснали гърдите! Просто съм шокирана какво правят младите, нима мислите, че тези деца са наясно как става забременяването, те като видят семенна течност и съм сигурна, че изпитват ужас!
04 Сеп 2015, 21:56
04 Сеп 2015, 22:32