Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Може ли да се забременее през дрехите?

07 Юли 2015, 11:19

Andrey написа: :lol: :lol: :lol: :lol: Защо сега си нямаме една картинка Facepalm!
Въпросът е и агнетата дали забременяват през дрехите ( вълната!)

Хахаха, ако не ползват предпазни средства... :)

07 Юли 2015, 13:32

Gorica23 написа:
Andrey написа: :lol: :lol: :lol: :lol: Защо сега си нямаме една картинка Facepalm!
Въпросът е и агнетата дали забременяват през дрехите ( вълната!)

Хахаха, ако не ползват предпазни средства... :)

Не ги виждам тея агнета, като се има предвид от какво са правени първите презервативи. :mrgreen:

03 Сеп 2015, 14:32

Толкова абсурдни въпроси, скоро видях във форума въпрос, дали може да се окаже, че е забременяла, без изобщо да има контакт, а само по краката попаднала малко там семенна течност..

03 Сеп 2015, 16:38

marsu написа:Толкова абсурдни въпроси, скоро видях във форума въпрос, дали може да се окаже, че е забременяла, без изобщо да има контакт, а само по краката попаднала малко там семенна течност..

Ама те така идват бебетата бе, даже щъркелите ги носят. :mrgreen:

04 Сеп 2015, 13:45

Дъщеря ми скоро стана на 15г и не знаете какви индивиди идват понякога на гости, за нещастие, надявам се, че това е период и скоро няма да бъдат приятели на дъщеря ми. Но заварих момче и момиче да правят секс в тоалетната ни, беше супер странно и неприятно! :shock: Не знаех как да реагирам, а те са още деца, на някои не са им пораснали гърдите! Просто съм шокирана какво правят младите, нима мислите, че тези деца са наясно как става забременяването, те като видят семенна течност и съм сигурна, че изпитват ужас!

04 Сеп 2015, 14:47

Локумът написа:
marsu написа:Толкова абсурдни въпроси, скоро видях във форума въпрос, дали може да се окаже, че е забременяла, без изобщо да има контакт, а само по краката попаднала малко там семенна течност..

Ама те така идват бебетата бе, даже щъркелите ги носят. :mrgreen:

В някои случаи е по-добре щъркел да ги донесе!

04 Сеп 2015, 14:48

Ваня Стойчева написа:Дъщеря ми скоро стана на 15г и не знаете какви индивиди идват понякога на гости, за нещастие, надявам се, че това е период и скоро няма да бъдат приятели на дъщеря ми. Но заварих момче и момиче да правят секс в тоалетната ни, беше супер странно и неприятно! :shock: Не знаех как да реагирам, а те са още деца, на някои не са им пораснали гърдите! Просто съм шокирана какво правят младите, нима мислите, че тези деца са наясно как става забременяването, те като видят семенна течност и съм сигурна, че изпитват ужас!

Наистина ли? НЕ знам ко е епо-лошото, че 14-15 годишни правят секс или че го правят по тоалетните!

04 Сеп 2015, 15:47

Ваня Стойчева написа:Дъщеря ми скоро стана на 15г и не знаете какви индивиди идват понякога на гости, за нещастие, надявам се, че това е период и скоро няма да бъдат приятели на дъщеря ми. Но заварих момче и момиче да правят секс в тоалетната ни, беше супер странно и неприятно! :shock: Не знаех как да реагирам, а те са още деца, на някои не са им пораснали гърдите! Просто съм шокирана какво правят младите, нима мислите, че тези деца са наясно как става забременяването, те като видят семенна течност и съм сигурна, че изпитват ужас!

Те как реагираха като ги видя, не се ли приресняваш и за дъщеря си... !?

04 Сеп 2015, 21:56

Не е за вярване, че толкова малки правят секс! И то гледай без грам срам където сварят, думи нямам просто :shock:

04 Сеп 2015, 22:32

Ванче, мина ли да им забиеш по един шамар на малките напасти?! :shock: Направо ти казвам им разбирам носовете и им диря родителита да идват у нас да ги сварят по долни гащи, еййй Богу! :x
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 15