Книга или Филм предпочитате?

Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.

Re: Книга или Филм?

Мнениеот desita@ » 05 Яну 2013, 02:24

Предпочитам книга,за съжаление намирам все по-малко време.
desita@

Мнениеот magi81 » 06 Яну 2013, 17:03

И книгата и филма си имат плюсовете и минусите, но на мен напоследък не ми остава много време за четене
magi81

Мнениеот Aneta67 » 22 Фев 2013, 12:02

Прекрасни филми сига когато от Интернет може да избираш от най-новота до най-интересното :lol: :lol: :lol:
Aneta67

Мнениеот Archer » 22 Фев 2013, 12:08

Книга! Нищо друго не развихря така добре въображението...
Archer

Re: Книга или Филм предпочитате?

Мнениеот winterrose » 24 Фев 2013, 20:03

Обикновено с интерес гледам някой филм, който е направен по прочетена преди това книга. Но в 90% от случаите оставам разочарована от филма. Например повечето екранизации по Стивън Кинг са много по-слаби в сравнение с книгата. За съжаление напоследък не разполагам с толкова време, колкото би ми се искало, за да чета.
winterrose

Re: Книга или Филм предпочитате?

Мнениеот boncho green » 29 Авг 2013, 16:45

winterrose написа:Обикновено с интерес гледам някой филм, който е направен по прочетена преди това книга. Но в 90% от случаите оставам разочарована от филма. Например повечето екранизации по Стивън Кинг са много по-слаби в сравнение с книгата. За съжаление напоследък не разполагам с толкова време, колкото би ми се искало, за да чета.

Абсолютно съм съгласен. Който и филм да гледам, направен по книга, изпитвам разочарование от видяното. Сякаш не е достатъчно, сякаш си си представял нещата по много по-богат начин. Гледайки филма, определено се чувстваш органичен от виждането на режисьора. Единственият начин да ми хареса е, ако първо гледам филма, за да нямам база за сравнение със собственото си въображение. Защото в противен случай е ясно кой е победителят! :lol:
boncho green

Предишна

Назад към Хоби и развлечения