14 Ное 2019, 11:22
iriny написа:Красотата на българската природа, зареждащото излъчване на планината, хармония и сурова прелест... Този филм е за всички любители на планината, на зимните спортове и екстремните преживявания. Едно наистина зареждащо преживяване.
14 Ное 2019, 16:30
14 Ное 2019, 20:28
iriny написа:Каквато и награда да му се присъди, пак няма да е достатъчна за подвига, който извърши това момче! Да спасиш живота на дете с цената на своя собствен, за мен е висша форма на героизъм и саможертва. Най-голямата награда, която можем да поднесем на Пламен Петков е да го помним, а неговият подвиг да ни служи за пример и вдъхновение.
15 Ное 2019, 12:51
lyuta_chushka95 написа:Не зная доколко оборудването е ново, но съм отвратена от капачките на бурканчетата. Винаги ги нося нови, а получавам стари и ръждясали. Нямам забележки към качеството, но как да храня детето си с храната, затворена с тези капачки?!? Вярвам, че моят случай не е единствен. Споделете и вашите наблюдения.
15 Ное 2019, 19:45
marchinko73 написа:Като гледам, имало е файда от тая конференция! Добре се справят с предизвикателствата по „Управлението на европейски средства в област Стара Загора", по усвояването - също!
15 Ное 2019, 20:02
iriny написа:Второ основно училище „Петко Р. Славейков” в Стара Загора е сред елитните училища в града. Чувам много добри отзиви за качеството на преподаване и за извънкласните дейности. Предполагам, че интересът към него е голям и местата за първокласници са ограничени. Догодина детето ми ще тръгва на училище и бих искала да го запиша във Второ основно. Някой има ли наблюдения по въпроса?
18 Ное 2019, 12:15
delchev написа:"Европейци сме ний, ама все не дотам" ... Нали знаете кой го е казал и преди колко години? Ами, все още е вярно, за съжаление!
19 Ное 2019, 10:50
19 Ное 2019, 10:58
Цвети Цветкова написа:А тази година кога ще открият Коледния базар в Стара Загора?
19 Ное 2019, 19:41
iriny написа:Филмчето е много добро! Ето така трябва да се представя един град. Страхотна реклама, особено когато е с участието на легендарния вокалист на Юрая Хийп Джон Лоутън. Стара Загора много спечели откъм популярност с този филм.