Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
26 Авг 2019, 16:21
Уникална оперна певица! Винаги, когато мога, присъствам на концертите й. Веселина Кацарова наистина е една от емблемите на Стара Загора. Ще ми се да можехме по-често да се наслаждаваме на нейните изпълнения. Ако някой се съмнява в думите ми, значи не я е чувал как пее.
Дано за предстоящия празник на града кметът да я покани отново!
26 Авг 2019, 17:12
Красотата на българската природа, зареждащото излъчване на планината, хармония и сурова прелест... Този филм е за всички любители на планината, на зимните спортове и екстремните преживявания. Едно наистина зареждащо преживяване.
26 Авг 2019, 19:02
Да е жив и здрав поетът!
26 Авг 2019, 21:39
Гледам в новия сайт на театъра - не мога да я намеря тази постановка.
https://pierrot-bg.com
26 Авг 2019, 21:43
Стара, стара информация. Сега по друг начин се издават.
27 Авг 2019, 08:34
Някой знае ли дали и тази година ще може да се кандидатства по Програмата за обучение на ученици YES? Къде може да се намери повече информация? Има ли някой, който е участвал в тази програма и какви са впечатленията му от нея? Заслужава ли си!
27 Авг 2019, 08:52
Едва ли някой от оперните фенове не е гледал „Турандот". Велика опера! В Държавна опера Стара Загора често има такива уникални представления и когато имам възможност гледам да не ги пропускам. Наслада за слуха, очите и душата!
27 Авг 2019, 10:26
Чудесно е това историческо наследство да може да се види от повече хора. Но какво да кажем за многобройните антични и средновековни предмети, които се изнасят от иманяри в чужбина и се продават на чужди музеи и колекционери? Това е нашата история и нашето национално богатство!
27 Авг 2019, 10:51
Филмчето е много добро! Ето така трябва да се представя един град. Страхотна реклама, особено когато е с участието на легендарния вокалист на Юрая Хийп Джон Лоутън. Стара Загора много спечели откъм популярност с този филм.
27 Авг 2019, 11:15
Чудесна инициатива! Браво на Загора Данс 2005! Според мен подобен род прояви трябва да се популяризират с всички средства, за да достигнат до повече хора. Да си припомним, че българинът днес не се е превърнал в пълен егоист и непукист, че състраданието, съпричастността и добротата все още ги има! Предай нататък доброто и един ден то ще се върне при теб...