Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
20 Сеп 2019, 13:16
Зная как се прави парцалена черга. Навремето пра баба ми ги тъчеше.
20 Сеп 2019, 13:50
Мики Маус написа:Зная как се прави парцалена черга. Навремето пра баба ми ги тъчеше.

Браво! Трябваше да отидеш да им покажеш как стават тия работи.
20 Сеп 2019, 16:27
В програмата на "Кафе-Ресторант, Градина „ Библи" най-ми харесаха тематичните вечери Вино и здраве... Аз ме разправям на моя, че виното е здравословно, той не ми вярва!
20 Сеп 2019, 17:29
iriny написа:В програмата на "Кафе-Ресторант, Градина „ Библи" най-ми харесаха тематичните вечери Вино и здраве... Аз ме разправям на моя, че виното е здравословно, той не ми вярва!

Виното е много полезно за здравето, но и мезето не трябва да се пренебрегва!
24 Сеп 2019, 10:31
Те това разбирам аз под "Културна хроника" - изложбата "История на МВР" и документален филм, показващ тържествата по повод честване 60-годишнината от създаването на КНР, Пекин 2010 г.!
24 Сеп 2019, 11:29
Паулу Коелюв написа:Те това разбирам аз под "Културна хроника" - изложбата "История на МВР" и документален филм, показващ тържествата по повод честване 60-годишнината от създаването на КНР, Пекин 2010 г.!

Ми кво? Има някаква логика...
24 Сеп 2019, 12:21
Не разбрахте ли, бе? Четвъртък е денят!

Ми, трябва да сме здрави!
24 Сеп 2019, 16:00
lyuta_chushka95 написа:Не разбрахте ли, бе? Четвъртък е денят!

Ми, трябва да сме здрави!
Ааа, и мръвката е важна в тоя живот!
25 Сеп 2019, 09:21
Тази година кога ще бъдат Гео-Милевите дни? Нищо не намирам като информация в сайта на музея.
25 Сеп 2019, 10:01
Паулу Коелюв написа:Тази година кога ще бъдат Гео-Милевите дни? Нищо не намирам като информация в сайта на музея.
И аз не намерих информация. За тази седмица пише, че на 27.09 ще има Нощ на изкуствата в музея в Стара Загора.