Здравейте Д-р Савов.
Бих искал да ви споделя моите проблеми и да чуя вашето мнение.На 29г. съм и от 17-18 годишен страдам от главоболие.Тази година пролетта започна всекидневно главоболие.На края посетих невролог,който ми направи ЕЕГ и каза че е доста лошо.Предписа ми медикамнети: сибелиум ,мигренон и ноотропил.Приемах ги около 5 месеца,имаше периоди когато не ме болеше глава със седмици макар че накрая на приема им зачестиха.След последното посещение при невроложката отново ми направи ЕЕГ и каза че е доста по-добре.Спря ми тези лекарства но ми предписа Топиракс 25 но аз така и не го пих защото има много странични ефекти,за епилептици е а и пише че не е доказано че влияе на мигренозни състояния макар и да се прилага.В момента отново почти всеки ден ме боли глава ,като почти винаги е или отпред около челото,на горе до средата на главата от ляво или от дясно пулсираща.В повечето случай вечерно време,и също така най-силно се усеща когато си разклатя главата ,тогава имам чувството че мозъка ми удря вътре по стените на главата.Правех и изследвания на очите и установиха че имам съвсем слаби диоптри и няма смисъл да слагам очила засега.Ако можете да ми дадете някакъв съвет или да предположите от какво е това всекидневно главоболие защото доста съм се притеснил,почти всеки ден пия лекарства като Миг 400 и Аулин ,които не са много безвредни и казват че след време самите тези болкоуспокояващи аналгитици причиняват хронично постоянно главоболие.Ще се радвам ако ми дадете съвет.
Благодаря предварително.