Стари, неактуални, заключени теми.
20 Юни 2013, 15:18
Здравейте Д-р Илиян Савов.
От 1 година имам главоболие. Имам 2 ЯМР (единия със съдова програма) и скенер, ЕЕГ.
Когато мастурбирам главоболието се засилва или тогава започва. Преди един месец точно след мастурбацията започна шум в дясното ухо и вече 1 месец не спира.
Защо при мастурбация или започва да ме боли главата и защо тогава се появи шумът ?
Моля Ви кажете какво мислите.
27 Юни 2013, 22:47
2005 година ми беше поставена диагноза - ЛИЦЕВА НЕВРАЛГИЯ И ШИЙНА МИГРЕНА.
От тогава съм изпила килограми лекарства - действаха ми в самото начало. Сега пия, но нищо не ми помага.
28 Юни 2013, 22:33
Ownex написа:Здравейте Д-р Илиян Савов.
От 1 година имам главоболие. Имам 2 ЯМР (единия със съдова програма) и скенер, ЕЕГ.
Когато мастурбирам главоболието се засилва или тогава започва. Преди един месец точно след мастурбацията започна шум в дясното ухо и вече 1 месец не спира.
Защо при мастурбация или започва да ме боли главата и защо тогава се появи шумът ?
Здравейте !
Вероятно главоболието и шумът в ухото се провокират от вазодилатацията (разширение на кръвоносните съдове). След всички проведени изследвания наред с тях е важен и неврологичният статус за правилна оценка на състоянието. Оставам на разположение и при желание за реална консултация.
Поздрави и успех !
28 Юни 2013, 22:35
Nady написа:2005 година ми беше поставена диагноза - ЛИЦЕВА НЕВРАЛГИЯ И ШИЙНА МИГРЕНА.
От тогава съм изпила килограми лекарства - действаха ми в самото начало. Сега пия, но нищо не ми помага.
Здравейте !
Има два варианта - ревизия на диагнозата и/или преценка на правилните лекарства или комбинация от тях. Оставам на разположение и за реална консултация от ваша страна.
Поздрави !
д-р Савов
29 Юни 2013, 00:16
Здравейте-искам да ви попитам дали е противопоказно да се използват капките АЛКОВИТАЛ(при борба с алкохолизъм)от мъж на 57г. с тежък мозъчен инсулт,прекаран преди 3г.-има ли друг начин да му се намали влечението към алкохола?
02 Юли 2013, 12:02
Здравейте д-р Савов - Благодаря за
В момента пия ТОПИЛЕКС 25 мг. - по 1 таблетка сутрин.
Пропуснах да Ви пиша,че имах страхова невроза, паническо разтройство, депресия.
За тях пия ЕСЦИТИЛ 10 мг. - 1 таблетка сутрин и РИВОТРИЛ 0.5 мг. - 1/2 сутрин и 1/2 вечер.
Пия ги от 3 години. От началото се чувствах много добре, но сега вече не толкова.
Започне ли кризата с МИГРЕНАТА - спасение НЯМА.
Благодаря Ви предварително за отговора!
03 Юли 2013, 11:40
thasanova написа:Здравейте-искам да ви попитам дали е противопоказно да се използват капките АЛКОВИТАЛ(при борба с алкохолизъм)от мъж на 57г. с тежък мозъчен инсулт,прекаран преди 3г.-има ли друг начин да му се намали влечението към алкохола?
Здравейте !
Няма абсолютни противопоказания за приложението на капките след мозъчен инсулт с такава давност. По отношение на другия въпрос е уместно да се обърнете кум колега психиатър, който се занимава със зависимости !
Успех !
д-р Савов
03 Юли 2013, 12:12
Nady написа:Здравейте д-р Савов - Благодаря за
В момента пия ТОПИЛЕКС 25 мг. - по 1 таблетка сутрин.
Пропуснах да Ви пиша,че имах страхова невроза, паническо разтройство, депресия.
За тях пия ЕСЦИТИЛ 10 мг. - 1 таблетка сутрин и РИВОТРИЛ 0.5 мг. - 1/2 сутрин и 1/2 вечер.
Пия ги от 3 години. От началото се чувствах много добре, но сега вече не толкова.
Започне ли кризата с МИГРЕНАТА - спасение НЯМА.
Благодаря Ви предварително за отговора!
Здравейте !
Трябва да се ревизира терапията съвместно от психиатър и невролог.
Успех !
д-р Савов
04 Юли 2013, 00:26
Ownex написа:
Здравейте !
Вероятно главоболието и шумът в ухото се провокират от вазодилатацията (разширение на кръвоносните съдове). След всички проведени изследвания наред с тях е важен и неврологичният статус за правилна оценка на състоянието. Оставам на разположение и при желание за реална консултация.
Поздрави и успех !
А нали имам ЯМР със съдова програма там не се ли вижда разширението.
Повечето казват, че при мастурбация и не само се получава спазъм и се свиват, а не да се разширяват ?
05 Юли 2013, 11:50
Ownex написа:Ownex написа:
Здравейте !
Поздрави и успех !
А нали имам ЯМР със съдова програма там не се ли вижда разширението.
Повечето казват, че при мастурбация и не само се получава спазъм и се свиват, а не да се разширяват ?
Здравейте !
Не не може да се види. Ако изследванията са в норма, няма основание за притеснение на настоящия етап. Виртуално няма възможност за по-подробен коментар на вашия казус.
д-р Савов