от ivopol82 » 20 Авг 2013, 09:44
Здравейте доктор Савов, ще се опитам да бъда максимално кратък. От около 7 месеца имам болки в гръбнака, в областта на дясната плешка и отпред подребрието на нивото на черния дроб. Направих през времето многократно всички видове изследвания, като ПКК, биохимия-АСАТ АЛАТ и др., равматоиден фактор, Ренген бял дроб и грабначен стълб, ЕКГ сърце, ехография коремни органи и др. Във всички изследвания всичко беше абсолютно добре и без отклонения но болката не спираше, като проведох и лечения с много лекарства и витамини: Мовалис, Мидокалм, невробекс, нурофен, диклак дуо, както и Милгама М, и много видове витамини като Магнезий, калций, Омега 3 и др. През цялото време болката си оставаше, като в допълнение съм използвал и много видове мазила, като Алга сан, Диклак гел, Див кестен с арника и какво ли още не. Дори бях хоспитализиран в клиника по Неврология Св. Наум, като от там ми проведоха лечение с ток, магнит и ултарзвук. Лекуваха ме с Алмирал и Тросикам, като ефекта беше нулев. Последно опитах с Поморийска лечебна кал, но и от това нямаше ефект. През цялото време по време на болките в гръбнака, плешката и отпред се чувствах много добре, като не съм имал нито температура, нито нещо тревожно. Опитах и с иглотерапия и мануална терапия, като от второто получих дори засилване на болката. Тъй като не получих за толкова време адекватна диагноза, започнах сам да чета и попаднах на тема за хламидии. Преди два дни направих кръвно изследване в лаборатория Рамус и се оказа че резултатите на Хламидия трахоматис IgM и IgG са в граничните стойности - 0.89 и 18, а резултата за Хламидия трахоматис IgА е 1.54 (+)positive. Възможно ли е това да е причината за всичките неповлияни болки в грабнака и отпред, както и какво лечение и към какъв специалист трябва да се обърна? Сърдечно Ви благодаря предварително! Д. Красимиров.