Изневярата. Дали да простим?

Re: Господа, какво ви кара да изневерявате?

Мнениеот Съни » 03 Дек 2018, 13:15

А, те мъжете винаги ще намерят готов отговор, уви! За тях сякаш все е простено, а ако жената изневери - ауу, ужас, колко е развратна само! :roll:
Съни

Re: Кое се смята за изневяра?

Мнениеот lyuta_chushka95 » 23 Авг 2019, 09:25

веселказасмяна написа:
rabotnata pchela написа:Всичко броя аз за изневяра - от флирта до това да си легнеш с някой, не приемам да ме правят на глупачка, съгласна съм да дойде и да ми каже в очите, че има друг интерес, отколкото да се правим на балами. :!:

Точно така, заставам зад тебе с две ръце, разбирам да има някакво временно влечение, което да не показва нито на обекта, нито пред теб, но да си прави каквото знае, а след това да се връща в леглото ти, е меко казано нагло :evil:

И аз съм напълно съгласна. Всичко броя за изневяра! Наречете ме "старомодна", но се дразня дори и когато моят погледне "по-така" някоя чужда жена. Макар, че ми обяснява, че то било като да гледаш картина или хубава кола. :grin: Аз пък държа да съм единствена, уникална и неповторима за него и точка! Не приемам нищо по-малко от това!
Аватар
lyuta_chushka95

Re: Кое се смята за изневяра?

Мнениеот Dipsy » 23 Авг 2019, 16:28

Вече и тва ли изследвали! Уеуе, нимоа :D за по-лесно да направят приложение за андроид, че своевременно като изневеря да знам изневерила ли съм всъщност :) Може и да не съм в грешка. Добре че си обичам мойто момче, ма тъй чисто хипотетично си ги разсъждавам тия :cool:
Аватар
Dipsy

Re: Мъжете изневеряват според зодията си – I част

Мнениеот petyo62 » 13 Сеп 2019, 14:00

И мъжете, и жените изневеряват. Не смятам, че е според зодията. Кои кръшкат повече е въпрос, който не бих се заел да обсъждам. Както вече казаха по-горе - въпрос на морал и възпитание.
petyo62

Re: Как да разберем дали ни изневеряват?

Мнениеот Тонина90 » 20 Дек 2019, 15:43

Хората наемат детективи в този случай и те не успяват да хванат никого. Много често, ако се дебнете, ще се хванете.
Тонина90

Re: Как да разберем дали ни изневеряват?

Мнениеот i.ivanov77 » 21 Дек 2019, 12:00

Истината винаги излиза наяве, макар и след години. Лошото е, че когато си прекалено доверчив и наивен, могат да те лъжат много дълго време... Казвам го от собствен опит. :sad:
i.ivanov77

Предишна

Назад към Приказки по женски