Запознати ли сте с 10-те кучешки заповеди?

Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.

Re: Запознати ли сте с 10-те кучешки заповеди?

Мнениеот Jully » 21 Май 2015, 16:30

rabotnata pchela написа:Зависи, никой не подарява куче без да е попитал и без да знае, че ще бъде прието. Аз съм подарявала куче - гледаха го като принц :)

Напротив, случва се или много хора не премислят добре нещата и вземат това решение импулсивно.
Аватар
Jully

Мнениеот irka » 02 Фев 2016, 11:34

Детето много иска да ме взема куче и котка, ама все се дърпам. Като си представя в къщата си животинка и зле ми става. А искам той да се радва на домашен любимец :sad:
irka

Мнениеот Lollipop » 02 Фев 2016, 11:43

irka написа:Детето много иска да ме взема куче и котка, ама все се дърпам. Като си представя в къщата си животинка и зле ми става. А искам той да се радва на домашен любимец :sad:

Защо, какво толкова като има животно в къщата ви? То не е някаква локва кал, че да ти става зле ;) АКо се грижите правилно за него няма по нищо да си личи, че у вас има животно.
Аватар
Lollipop

Мнениеот penelopa » 10 Фев 2016, 17:06

Lollipop написа:
irka написа:Детето много иска да ме взема куче и котка, ама все се дърпам. Като си представя в къщата си животинка и зле ми става. А искам той да се радва на домашен любимец :sad:

Защо, какво толкова като има животно в къщата ви? То не е някаква локва кал, че да ти става зле ;) АКо се грижите правилно за него няма по нищо да си личи, че у вас има животно.

Да, бе да, хич няма да си личи. Нали го хрантутя едно такова - косми, наръфани обувки, изцапани килими, лиги - да изброявам ли още? Иначе пък е толкова миличко! :heartbeating:
penelopa

Мнениеот S_Milenska » 10 Фев 2016, 18:32

penelopa написа:
Да, бе да, хич няма да си личи. Нали го хрантутя едно такова - косми, наръфани обувки, изцапани килими, лиги - да изброявам ли още? Иначе пък е толкова миличко! :heartbeating:

Какво куче имаш?! Че е толкова гнусно чак както го описваш! :evil:
Аватар
S_Milenska

Мнениеот zagrijena » 22 Фев 2016, 15:30

S_Milenska написа:
penelopa написа:

Какво куче имаш?! Че е толкова гнусно чак както го описваш! :evil:

Аз имам голдън ретривър и картинката ми е позната :grin: Но са много любвеобвилни.
zagrijena

Мнениеот Rali_hr » 22 Фев 2016, 15:44

Аз все пак не мога да възприема, че гледането на животно може да е чак толкова лошо. :)
Аватар
Rali_hr

Мнениеот irka » 23 Фев 2016, 12:21

Който не иска домашен любимец, няма защо зорлем да се съгласява да гледа - тормоз и за животното, и за човека :mrgreen:
irka

Предишна

Назад към Хоби и развлечения