04 Авг 2015, 14:34
mix_twix написа:Миналата година на 8 март бях организирал романтичен уикенд в хотел в града дори:) беше супер, много добре си починахме, гаджето не подозираше
09 Сеп 2015, 11:53
Slavena написа:mix_twix написа:Миналата година на 8 март бях организирал романтичен уикенд в хотел в града дори:) беше супер, много добре си починахме, гаджето не подозираше
много добре си измислил, кога ли и на мен ще ми се случи, на мен ми подаряват само цветя и някоя плюшена играчка, после минаваме на темата секс...
06 Окт 2015, 11:01
06 Окт 2015, 11:19
13 Окт 2015, 15:44
Harmony написа:М, аз не смятам, че като е определен тази дата за празник трябва да се очаква някакъв жест от страна на мъжете, най-много се радвам, когато ме отвлекат без повод извън града на романтично пътуване
13 Окт 2015, 20:06
Tinki написа:Подаръците винаги са много лично нещо, зависи от интересите и предпочитанията на жената. Аз примерно много харесвам бели рози, и то не само на 8ми март
14 Окт 2015, 17:05
Ваня Стойчева написа:Tinki написа:Подаръците винаги са много лично нещо, зависи от интересите и предпочитанията на жената. Аз примерно много харесвам бели рози, и то не само на 8ми март
Класиката са червени рози!![]()
A aз имам едни познати, на които мъжът винаги подарява едно и също на жена си - плюшена играчка и така вече години наред. А тя винаги им се радва и смята, че това е огромно проявление на любов и така на всеки всеки 8 март и 14 февруари.А дори напоследък заявява "дори и да ти купя всички плюшени играчки кво от тва" хаха
)
15 Окт 2015, 10:52
15 Окт 2015, 15:52
16 Окт 2015, 09:44
Harmony написа:М, аз не смятам, че като е определен тази дата за празник трябва да се очаква някакъв жест от страна на мъжете, най-много се радвам, когато ме отвлекат без повод извън града на романтично пътуване