Апарати, аксесоари и уреди с медицинска или козметична употреба - задайте своя въпрос и вижте повече мнения.
20 Юли 2011, 11:07
valdi2011 написа:Точно във Фрамар ги продават по 2.70лв.Доста са ефикасни,няма да съжаляваш.
Това ли имаш предвид?
20 Юли 2011, 15:48
Ей точно тези лепенки ми препоръчаха от близката до нас аптека. Лепнах си върху шапката, защото ми се струват много забавки и ми отиват с тоалета. Много съм доволна. Аз лично не усещам специфичния мириз на лимонена трева, но явно комарите го усещат и не припарват.
20 Юли 2011, 16:18
marulka написа:Ей точно тези лепенки ми препоръчаха от близката до нас аптека. Лепнах си върху шапката, защото ми се струват много забавки и ми отиват с тоалета. Много съм доволна. Аз лично не усещам специфичния мириз на лимонена трева, но явно комарите го усещат и не припарват.
Ще ме убедите да си купя и аз такива лепенки.
25 Юли 2011, 09:39
Купих си такива лепенки, изпробвани са!! Наистина имат ефект, при това са много забавни с тия усмивчици
22 Авг 2011, 09:22
А някой купувал ли си е от репелентните гривни, чувам много добри отзиви за тях?
24 Авг 2011, 15:57
Залепяш лепенката на дрехата и може да отидеш да се разхождаш около езеро:), няма да те доближат.
25 Сеп 2011, 17:50
Лятото вече си отива, а снего и гадните комари
21 Окт 2011, 00:44
Аутан е единственото което съм ползвала, като цяло не съм особено привлекателна за насекомите и не ме хапят.
21 Окт 2011, 16:13
qproin написа:Аутан е единственото което съм ползвала, като цяло не съм особено привлекателна за насекомите и не ме хапят.
Аз съм рибар и често ходя по язовирите и само на Аутан разчитам.
27 Яну 2012, 15:45
FramarModEli написа:Един наистина добър вариант, да се избавим от досадните комари, където и да сме

.
В началото когато си ги купих бях малко скептични настроен, но след това се убедих в ефекта им. Цяло лято прекарвам край реката от както ползвам тия лепенки не ме е доближил комар.Препоръчвам ги на хора, които обичат да се сред природата.