Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
31 Юли 2014, 13:58
и аз много обичам малки сладурски маси, но ето за тази, направо си умирам!

- 13.jpg (13.75 KiB) Прегледано 1261 пъти
2 в 1

- 14.jpg (12.21 KiB) Прегледано 1261 пъти
01 Авг 2014, 16:26
Ооо... и дете много ми харесаха, супер идейни са, в момента не мога да ви покажа тези, които ми харесват, но са по-скоро в стил 60-те
24 Ное 2014, 14:57
Обичам нестандартните и дървени, сякаш не харесвам стъклените масички

Трябва да има място за кафето и за книжката,че и вестник!
27 Ное 2014, 12:29
Аз не мога да пия чай, все едно пия развалена вода

Пия само кафе!
13 Юли 2015, 14:29
Сега мисля да взаимствам идеи от нета за маса в хола и вижте какво намерих, е разбриа се няма да има нито как да я направя, нито каквото и да е било, но е много яка и забавна:

- Mark-Stoddart-Animal-Coffee-Tables-1.jpg (16.98 KiB) Прегледано 847 пъти
13 Юли 2015, 15:51
хахаха тоя хипопотам изглежда много готино, разбира се трябва да бъде в някаква доста масивна къща със сериозен интериор, но си признавам че изглежда много яко, харесва ми. Иначе аз харесвам изчистени и стъклени, да се виждат само крака от нея.
14 Юли 2015, 09:38
Anka написа:хахаха тоя хипопотам изглежда много готино, разбира се трябва да бъде в някаква доста масивна къща със сериозен интериор, но си признавам че изглежда много яко, харесва ми. Иначе аз харесвам изчистени и стъклени, да се виждат само крака от нея.

Ужас, такива маси не мога да си представя в какъв интериор трябва да се поместят, някакъв супер претруфен, предполагам
04 Авг 2015, 13:24
Не знам, ама е много як, в някой африкански дом ще заспи идеално.. в колибата!
04 Авг 2015, 13:59
Ginger написа:Anka написа:хахаха тоя хипопотам изглежда много готино, разбира се трябва да бъде в някаква доста масивна къща със сериозен интериор, но си признавам че изглежда много яко, харесва ми. Иначе аз харесвам изчистени и стъклени, да се виждат само крака от нея.

Ужас, такива маси не мога да си представя в какъв интериор трябва да се поместят, някакъв супер претруфен, предполагам

Както повечето дизайнерски неща и това не е за представяне, а е просто да се покаже.
04 Авг 2015, 14:28
Аз харесвам стъклените маси, много са красиви и лесно се чистят.