Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Като любител на масичките за кафе – каква винаги сте искали да имате вкъщи?

31 Юли 2014, 13:58

и аз много обичам малки сладурски маси, но ето за тази, направо си умирам!
13.jpg
13.jpg (13.75 KiB) Прегледано 1261 пъти

2 в 1 ;)
14.jpg
14.jpg (12.21 KiB) Прегледано 1261 пъти

01 Авг 2014, 16:26

Ооо... и дете много ми харесаха, супер идейни са, в момента не мога да ви покажа тези, които ми харесват, но са по-скоро в стил 60-те ;)

24 Ное 2014, 14:57

Обичам нестандартните и дървени, сякаш не харесвам стъклените масички :) Трябва да има място за кафето и за книжката,че и вестник! :lol:

Re: Чай или кафе предпочитате?

27 Ное 2014, 12:29

Аз не мога да пия чай, все едно пия развалена вода :lol: :D Пия само кафе!

13 Юли 2015, 14:29

Сега мисля да взаимствам идеи от нета за маса в хола и вижте какво намерих, е разбриа се няма да има нито как да я направя, нито каквото и да е било, но е много яка и забавна:
Mark-Stoddart-Animal-Coffee-Tables-1.jpg
Mark-Stoddart-Animal-Coffee-Tables-1.jpg (16.98 KiB) Прегледано 847 пъти

13 Юли 2015, 15:51

хахаха тоя хипопотам изглежда много готино, разбира се трябва да бъде в някаква доста масивна къща със сериозен интериор, но си признавам че изглежда много яко, харесва ми. Иначе аз харесвам изчистени и стъклени, да се виждат само крака от нея. :mrgreen:

14 Юли 2015, 09:38

Anka написа:хахаха тоя хипопотам изглежда много готино, разбира се трябва да бъде в някаква доста масивна къща със сериозен интериор, но си признавам че изглежда много яко, харесва ми. Иначе аз харесвам изчистени и стъклени, да се виждат само крака от нея. :mrgreen:

Ужас, такива маси не мога да си представя в какъв интериор трябва да се поместят, някакъв супер претруфен, предполагам :oops:

04 Авг 2015, 13:24

Не знам, ама е много як, в някой африкански дом ще заспи идеално.. в колибата! :mrgreen:

04 Авг 2015, 13:59

Ginger написа:
Anka написа:хахаха тоя хипопотам изглежда много готино, разбира се трябва да бъде в някаква доста масивна къща със сериозен интериор, но си признавам че изглежда много яко, харесва ми. Иначе аз харесвам изчистени и стъклени, да се виждат само крака от нея. :mrgreen:

Ужас, такива маси не мога да си представя в какъв интериор трябва да се поместят, някакъв супер претруфен, предполагам :oops:

Както повечето дизайнерски неща и това не е за представяне, а е просто да се покаже. :)

04 Авг 2015, 14:28

Аз харесвам стъклените маси, много са красиви и лесно се чистят.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11