Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Като любител на масичките за кафе – каква винаги сте искали да имате вкъщи?

04 Май 2017, 12:12

Супер е, дано да не се амортизира бързо на терасата, зимата там ли мислите да го държите? цената му е доста висока, тези ратанови мебели нямат пипане, по-евтино излиза да си купи човек диван за хола...

04 Май 2017, 15:20

Много ми харсва комплекта, масичката обаче от какво е, не изглежда стабилна отгоре или има стъкло?

04 Май 2017, 18:38

Страхотен! Виждам се как пия чаша студено бяло вино в компанията на добри приятелки точно там :) ехааа, браво за покупката! дали обаче, наистина от влагата няма да се амортизира бързо?! дадоха ли ви някакви гаранции и начини за употреба?

16 Май 2017, 11:39

И на мен ми харесват много, сега е модерно терасите да се превръщат в мини хол, който да е на въздух. Зимата е интересно как стоят нещата с меката мебел, цената не е пренебрежима, да бъде оставено на терасата.

24 Май 2017, 18:16

Сетът е от ратан и е доста издръжлив. Възглавниците се махат, така че при дъжд няма абсолютно никакъв проблем. Наистина е много приятно като се съберем с приятели. Радвам се, че си го взех.

Re: Чай или кафе предпочитате?

14 Мар 2019, 15:04

Определено предпочитам кафе. Чай само, когато съм болна.

29 Мар 2019, 16:37

И от двете. Но кафето е само за събуждане. Чай по всяко време.

01 Апр 2019, 10:55

Пия и двете. Не съм голям фен на кафето, по едно на ден, заради аромата. Не защото съм пристрастена :razz:

01 Апр 2019, 14:59

И двете напитки си имат своето време и специфичност. Някои дори обичат черен чай с мляко.

05 Апр 2019, 17:01

И двете, зависимост от кръвното... :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 7, 8, 9, 10, 11