plamen-dk написа:Не съм изцяло съгласен с теб.Тези проценти , кито си посочил ми се струва ,че не са напълно точни.
В интернет можеш да намериш все повече информация за българи , които печелят доста добри суми всяка седмица.
Интересното е ,че все повече нови имена започват да се споменават , което е много мотивиращо особено за всички нови привърженици.
Все пак всеки сам си прави изводите!
Memento написа:Много трудно обществото ще си изгради позитивно мнение за тази игра. Съгласен съм с повечето неща които си написал, но като цяло за средностатистическият българин покера си е комар, макар и да не знаят правилата обществото е заклеймило покер отдавна. Иначе няма лошо човек да си разцъква от време на време стига да не се увлече и да загуби я кола я апартамент. Нали се сещаш, че тия истории за големите богатства и как някой си купил кола и апартамент от покер са около 1-2 % от всички които играят, сети се с останалите 99 % какво се случва
Silvi написа:Memento написа:Много трудно обществото ще си изгради позитивно мнение за тази игра. Съгласен съм с повечето неща които си написал, но като цяло за средностатистическият българин покера си е комар, макар и да не знаят правилата обществото е заклеймило покер отдавна. Иначе няма лошо човек да си разцъква от време на време стига да не се увлече и да загуби я кола я апартамент. Нали се сещаш, че тия истории за големите богатства и как някой си купил кола и апартамент от покер са около 1-2 % от всички които играят, сети се с останалите 99 % какво се случва
Как да не смятаме покера за хазартна игра след като все по-често чуваме за сайтове, които предлагат онлайн турнири със явни залагания. Мога да дам пример със сина на моя приятелско семейство, който загуби хиляди левове от кредитната карта на баща си залагайки на покер турнири. Но страстта му към покера не се ограничава само с онлайн игри, а прераства в ходене по казина. Според мен границата е много тънка между това да упражняваш покера като спорт или да го използваш с цел "печалба".
plamen-dk написа:В последните изказани мнения има известна истина.От значение е индивидуалността ,самодисциплината и самоконтролът при всеки човек.
Аз например имам познати запалени комарджии , при които причината да излязат от казината и бингозалите бе именно покерът.
Това ,което ми споделиха е че вече не виждат особен смисъл в игрите в казината.
Важно е,че сайтовете за покер предлагат много разнообразни турнири с нимимални входове от едва 0.10 цента. По тази логика имам приатели , които играят с 10-15 долара няколко месеца.
Ако бяха избрали казината ,сумите щяха да са неколкократно в минус.
Да не забравяме ,че покерът е свързан и със знания не само с касмет , за разлика от останалите игри !
Milenstz86 написа:Хазарта под сичките му форми деградира обществото. Несъмнено има хора, който печелят от него, но поне двойно и тройто повече губят.
Ако го правиш рядко и за удоволствие си заслужава, макар така рискът от загуба да е 100 %. Но да се изхранваш с хазарт ... е поне аз не го разбирам и неодобрявам.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта