Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
25 Мар 2016, 17:07
prikritie написа:Като цяло собствениците на Еврофутбол и сайтовете за залагане печелят. От хората залагащи на мачове повечето губят и може да им се случи веднъж на няколко години да вземат някой лев, но това само им покрива разходите и нищо повече. Сигурно има и играчи, които печелят, но те са малко.
Със спортните залагания се увеличава и интереса към спорта.
Не знам кое е водещото - любовта към спортта или любовта към парите, които би спечелил?
19 Май 2016, 09:56
zagrijena написа:prikritie написа:Като цяло собствениците на Еврофутбол и сайтовете за залагане печелят. От хората залагащи на мачове повечето губят и може да им се случи веднъж на няколко години да вземат някой лев, но това само им покрива разходите и нищо повече. Сигурно има и играчи, които печелят, но те са малко.
Със спортните залагания се увеличава и интереса към спорта.
Не знам кое е водещото - любовта към спортта или любовта към парите, които би спечелил?

И двете, а и има голяма доза адреналин, когато залагаш дали ще спечели любимия ти отбор или не. :)
19 Май 2016, 13:44
По-скоро се хвърлят много пари в залаганията. Ако си на нула поне, пак ще е добре
04 Окт 2016, 15:39
И аз като гледам как масомо хората търкат билети, редят се в тото пунктовете и какво ли не само и само да грабнат големите пари, направо ми става болно. Всеки мечтае да има пари, но колко ги печелят по този начин?
10 Окт 2016, 14:33
Lyomi написа:И аз като гледам как масомо хората търкат билети, редят се в тото пунктовете и какво ли не само и само да грабнат големите пари, направо ми става болно. Всеки мечтае да има пари, но колко ги печелят по този начин?
Е, виждаме, че печелят хората, а и лошо няма да си помогнеш по такъв начин. Немисля, че търкането на билетчета е станало едва ли не болестно състояние на много хора, само че сега е по-масово, заради рекламите.
10 Окт 2016, 15:34
Всеки като си имат такава страст, няма как лесно да се укроти, особено ако се ходи по разни зали.

само работа с психолог може да помогне да се справиш..
10 Окт 2016, 16:03
Хазартът наистина си е болест, не вреди на организма като алкохолизма, но не е по-малко погубващ. Те на рекламите нарочно показват само големите суми, които печелят единици, за да настървяват хората да играят и да се лъжат, че и те могат да спечелят още утре. Това е страшна манипулация.
11 Окт 2016, 10:33
MaLkA_sLaDoRaNa написа:Хазартът наистина си е болест, не вреди на организма като алкохолизма, но не е по-малко погубващ. Те на рекламите нарочно показват само големите суми, които печелят единици, за да настървяват хората да играят и да се лъжат, че и те могат да спечелят още утре. Това е страшна манипулация.
Е, да няма да покажат, че някой е спечелил 2 лева...

Тя рекламата няма да си струва парите тогава.
11 Окт 2016, 11:09
Те хората и на два лева се радват като спечелят от тия билетчета

. Поне си връщат стойността им и със следващото чакат голямата сума. Като са ти под носа навсякъде тия билети и лотарии, как да се отърве човек да не играе, особено ако е пристрастен?
14 Окт 2016, 15:33
Аз се чудя, ако някой такъв спечели там 50-100 000 дали ще спре да играе, сигурно и спечелената сума ще се даде по следващите лотарии..