Правят ли се пари от спортни залагания

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: Правят ли се пари от спортни залагания

Мнениеот zagrijena » 25 Мар 2016, 17:07

prikritie написа:Като цяло собствениците на Еврофутбол и сайтовете за залагане печелят. От хората залагащи на мачове повечето губят и може да им се случи веднъж на няколко години да вземат някой лев, но това само им покрива разходите и нищо повече. Сигурно има и играчи, които печелят, но те са малко.

Със спортните залагания се увеличава и интереса към спорта.

Не знам кое е водещото - любовта към спортта или любовта към парите, които би спечелил? :mrgreen:
zagrijena

Мнениеот fawla » 19 Май 2016, 09:56

zagrijena написа:
prikritie написа:Като цяло собствениците на Еврофутбол и сайтовете за залагане печелят. От хората залагащи на мачове повечето губят и може да им се случи веднъж на няколко години да вземат някой лев, но това само им покрива разходите и нищо повече. Сигурно има и играчи, които печелят, но те са малко.

Със спортните залагания се увеличава и интереса към спорта.

Не знам кое е водещото - любовта към спортта или любовта към парите, които би спечелил? :mrgreen:

И двете, а и има голяма доза адреналин, когато залагаш дали ще спечели любимия ти отбор или не. :)
Аватар
fawla

Мнениеот penelopa » 19 Май 2016, 13:44

По-скоро се хвърлят много пари в залаганията. Ако си на нула поне, пак ще е добре :mrgreen:
penelopa

Re: Как да накарам мъжа ми да не дава парите си по хазарт

Мнениеот Lyomi » 04 Окт 2016, 15:39

И аз като гледам как масомо хората търкат билети, редят се в тото пунктовете и какво ли не само и само да грабнат големите пари, направо ми става болно. Всеки мечтае да има пари, но колко ги печелят по този начин?
Lyomi

Мнениеот vanessa_ » 10 Окт 2016, 14:33

Lyomi написа:И аз като гледам как масомо хората търкат билети, редят се в тото пунктовете и какво ли не само и само да грабнат големите пари, направо ми става болно. Всеки мечтае да има пари, но колко ги печелят по този начин?

Е, виждаме, че печелят хората, а и лошо няма да си помогнеш по такъв начин. Немисля, че търкането на билетчета е станало едва ли не болестно състояние на много хора, само че сега е по-масово, заради рекламите.
vanessa_

Мнениеот silver933 » 10 Окт 2016, 15:34

Всеки като си имат такава страст, няма как лесно да се укроти, особено ако се ходи по разни зали. :roll: само работа с психолог може да помогне да се справиш..
Аватар
silver933

Мнениеот MaLkA_sLaDoRaNa » 10 Окт 2016, 16:03

Хазартът наистина си е болест, не вреди на организма като алкохолизма, но не е по-малко погубващ. Те на рекламите нарочно показват само големите суми, които печелят единици, за да настървяват хората да играят и да се лъжат, че и те могат да спечелят още утре. Това е страшна манипулация.
MaLkA_sLaDoRaNa

Мнениеот Pipilota » 11 Окт 2016, 10:33

MaLkA_sLaDoRaNa написа:Хазартът наистина си е болест, не вреди на организма като алкохолизма, но не е по-малко погубващ. Те на рекламите нарочно показват само големите суми, които печелят единици, за да настървяват хората да играят и да се лъжат, че и те могат да спечелят още утре. Това е страшна манипулация.

Е, да няма да покажат, че някой е спечелил 2 лева... :lol: :lol: :lol: Тя рекламата няма да си струва парите тогава. :lol:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот belleville » 11 Окт 2016, 11:09

Те хората и на два лева се радват като спечелят от тия билетчета :lol: . Поне си връщат стойността им и със следващото чакат голямата сума. Като са ти под носа навсякъде тия билети и лотарии, как да се отърве човек да не играе, особено ако е пристрастен?
belleville

Мнениеот vanessa_ » 14 Окт 2016, 15:33

Аз се чудя, ако някой такъв спечели там 50-100 000 дали ще спре да играе, сигурно и спечелената сума ще се даде по следващите лотарии..
vanessa_

ПредишнаСледваща

Назад към Зона за мъже