07 Юни 2013, 15:01
21 Юни 2013, 19:26
08 Авг 2013, 11:56
08 Авг 2013, 12:08
DIVA_1 написа:Здравейте д-р Куюмджиев,
Моля ви кажете кое е най-доброто съвременно лечение за пародонтоза. Член от семейството ми страда и не съм сигурна кое ще е най-доброто ,което може да се направи. Лазерните процедури помагат ли?
08 Авг 2013, 14:04
25 Сеп 2013, 16:02
09 Окт 2013, 21:09
31 Окт 2013, 19:38
dilqna8989 написа:Здравейте, д-р Куюмджиев! На 24 години съм и от няколко години насам имам долни мъдреци (показали се на половина), държа да отбележа, че никога не са ме боляли. Преди 3-4 месеца си напипах две топчета под долната челюст. Ходих на УНГ (личен лекар,) тя каза че са лимфни възли и ме изпрати на зъболекар. Зъболекарят каза, че аз проблеми със зъбите нямам и топчетата под челюстта не са от зъбите. Преди около месец ме заболя от едната страна, беше ми се сковало, едва си отварях устата, болеше ме и топчето под челюстта. Отидох при друг зъболекар, той каза че ми се е възпалил мъдреца, слага ми 2 пъти нещо на него и всичко отшумя, в момента не ме боли но топчетата си седят. Според Вас, тези топчета от зъбите ли са или е нещо друго и какво бихте ме посъветвали?
Благодаря, предварително
Хубав ден!
31 Окт 2013, 19:43
denyo написа:Една молба за разчитане на снимка. Десния зъб е мъдрец с лекарство, левия до него е с пломба. Според вас налага ли се умъртвяване на някой от тези зъби? Питам, понеже стоматолога при който бях се колебае. А и не мога да определя от кой зъб идва болката. Благодаря.
>>СНИМКАТА<<
31 Окт 2013, 19:52
boncho green написа:Здравейте, д-р Куюмджиев!
След като ходих на профилактичен преглед при стоматолог, се установи, че имам малко количество зъбен камък (по вътрешната страна на долните предни зъби). Въпросът ми е следният: Трябва ли да предприемам процедура по отстраняването му или е по-добре да изчакам? Зъболекарят ми каза, че не е проблем и може да се изчака, докато се натрупа повече... Затова реших да питам и Вас. Другото, което не разбрах, е дали премахването му се поема от Здравната каса или трябва да се плаща отделно и колко струва?
Благодаря Ви предварително за отговора!