Нощ на изкуствата

Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.

Нощ на изкуствата

Мнениеот niya_mazova » 02 Окт 2013, 12:20

Изминалият петък, макар влажна и хладна нощ ни предложи и наслада за душата, за съжаление не успях да присъствам, но тази атмосфера, която се създава именно в тази нощ винаги е уютна и приятна, независимо от времето навън, хората са усмихнати, приятелски настроени един към друг, както и към изкуството.

Добро впечатление ми правеше, последните пъти, в които съм присъствала, че много млади хора посещават тези мероприятия, както и цели семейства. Това говори за подобряване и желание за повишаване интелектуалното развитие и на младежта, което ме прави много щастлива, понеже имах много лоши представи за развитието й. :)

Е, вие успяхте ли да посетите събитието, а да обиколите по всички галерии и музеи, според мен това е невъзможно, но ако сте го направили, ще се радвам да споделите, разкажете ми за най-интересното от видяното? :)
niya_mazova

Re: Нощ на изкуствата

Мнениеот YoLindi » 04 Окт 2013, 13:41

Честно казано, съм присъствала на 4 или 5 такива мероприятия, но започна да ми става скучно, понеже в музея и галерията всеки път е едно и също. По малките галерийки се случват по-интересните неща, но те са и по-далеч, а нямам възможност да обиколя града. :) Иначе събитието си е много хубаво, събужда града ни :)
YoLindi

Назад към Хоби и развлечения