Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
04 Яну 2017, 09:45
С новините се потискам предостатъчно. Понякога гледам реалити предавания, като Мастър Шеф, като две капки вода, сега гледах пееш или лъжеш, но все избирам нещо коренно развлекателно и такова, което да не ме напряга прекалено много
06 Яну 2017, 15:27
И аз обичам развлекателните предавания и забавните сериали.
06 Яну 2017, 15:40
anetageorgieva написа:И аз обичам развлекателните предавания и забавните сериали.

И на мен това ми харесва, за мен телевизията трябва да не нещо, което ни доставя удоволствие, не само информира и депресира.
07 Яну 2017, 11:32
Точно така. Те по новините се надпреварват кой ще каже по-лоша новина.
07 Яну 2017, 19:19
anetageorgieva написа:Точно така. Те по новините се надпреварват кой ще каже по-лоша новина.
Според мен си е философия да ни депресират, да сме отчаянии нещастни. Как па тъй една добра новина да няма по тая земя, че ни заливат само с помия....
03 Фев 2017, 02:01
Аз тази вечер гледах "Черешката на тортата", Ники се справи много добре.
03 Фев 2017, 12:12
Лошото е, че дори и да гледаш развлекателни предавания, и оттам те заливат не с лоши новини, а с блудкави, които дори не могат да те накарат да се зарадваш или впечатлиш.
05 Фев 2017, 11:25
Много зависи от самото предаване.
05 Фев 2017, 12:06
Пускам си филми на телевизора, това, което имам свалено, избирам и това гледам, не гледаме никакви предавания, омръзнало ми е.
05 Фев 2017, 12:21
Lollipop написа:Пускам си филми на телевизора, това, което имам свалено, избирам и това гледам, не гледаме никакви предавания, омръзнало ми е.
Най-разумното решение, мен ако питаш, такива глупости дват по тая телевизя, добре, че има филмови канали, които да развличат.