Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
05 Фев 2017, 13:07
Рядко намирам нещо, което да ми е интересно, докато гледам по телевизията, сега очаквам мастър шеф, макар че и там ми е малко преиграно и ограничено.. но си е интересно до някъде ;)
05 Фев 2017, 17:42
Кога започва мастърът?
06 Фев 2017, 10:02
anetageorgieva написа:Кога започва мастърът?
На 27 февруари, и аз го чакам да започне

. Сега на телевизора главно се гледа детско, така че и аз това гледам

.
06 Фев 2017, 13:03
klara написа:anetageorgieva написа:Кога започва мастърът?
На 27 февруари, и аз го чакам да започне

. Сега на телевизора главно се гледа детско, така че и аз това гледам

.
Всички го чакаме, и жената у нас го гледа и много им се възмущава, конспирации, говорят от 3-тата седмица как е нагласено кой ще спечели и така. :) Веселба!
21 Фев 2017, 17:07
Български сериал никога не може да се пребори за престижна награда, вижте какви сериали има по света, които са изумителни и с бюджет направени, нашите нямат никакъв шанс и повечето са с кофти актьорска игра..
22 Фев 2017, 15:36
Може да имат някаква добра идея българските сериали, но като качество са слаби, нито актьорската играе добра, нито говора е добър, никога не съм харесвала озвучението на българските сериали. Колумбийски, турски, хората ги правят с умисъл и със старание, макар че колумбийските отдавна са изкуствени, като нашите, може би българските от такива сериали са се учили. В турските има много добра актьорска игра.
07 Мар 2017, 16:39
Гледате ли го вече? Имате ли своите фаворити? :)
09 Мар 2017, 14:42
Elica написа:Гледате ли го вече? Имате ли своите фаворити? :)
Засега има един двама, които се открояват, много харесах в началото този Иван- възрастния мъж, само че много грозно впечатление ми направи в участието си и вече му пожелавам скоро да се маха. Засега фаворити нямам, все още не сме опознали всички участници, даже не им знам имената. Тоя Куку се отличи, ще видим с времето :)
10 Мар 2017, 19:39
Ще ни трябва отделна тема за мастършефа!! И аз съм голяма почитателка на предаването :) много жалко че само три дена седмично, сякаш преди беше и в четвъртък или се бъркам?
10 Мар 2017, 20:31
така и аз съм почитателка, но не само на това, почнах да гледамновия сериал Ние, нашите и вашите , изглежда обещаващ )