Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Кой какво гледа по телевизията?

05 Фев 2017, 13:07

Рядко намирам нещо, което да ми е интересно, докато гледам по телевизията, сега очаквам мастър шеф, макар че и там ми е малко преиграно и ограничено.. но си е интересно до някъде ;)

05 Фев 2017, 17:42

Кога започва мастърът?

06 Фев 2017, 10:02

anetageorgieva написа:Кога започва мастърът?

На 27 февруари, и аз го чакам да започне :smile: . Сега на телевизора главно се гледа детско, така че и аз това гледам :grin: .

06 Фев 2017, 13:03

klara написа:
anetageorgieva написа:Кога започва мастърът?

На 27 февруари, и аз го чакам да започне :smile: . Сега на телевизора главно се гледа детско, така че и аз това гледам :grin: .

Всички го чакаме, и жената у нас го гледа и много им се възмущава, конспирации, говорят от 3-тата седмица как е нагласено кой ще спечели и така. :) Веселба!

Re: Какво е мнението ви за турските сериали или колумбииските?

21 Фев 2017, 17:07

Български сериал никога не може да се пребори за престижна награда, вижте какви сериали има по света, които са изумителни и с бюджет направени, нашите нямат никакъв шанс и повечето са с кофти актьорска игра..

Re: Какво е мнението ви за турските сериали или колумбииските?

22 Фев 2017, 15:36

Може да имат някаква добра идея българските сериали, но като качество са слаби, нито актьорската играе добра, нито говора е добър, никога не съм харесвала озвучението на българските сериали. Колумбийски, турски, хората ги правят с умисъл и със старание, макар че колумбийските отдавна са изкуствени, като нашите, може би българските от такива сериали са се учили. В турските има много добра актьорска игра.

07 Мар 2017, 16:39

Гледате ли го вече? Имате ли своите фаворити? :)

09 Мар 2017, 14:42

Elica написа:Гледате ли го вече? Имате ли своите фаворити? :)

Засега има един двама, които се открояват, много харесах в началото този Иван- възрастния мъж, само че много грозно впечатление ми направи в участието си и вече му пожелавам скоро да се маха. Засега фаворити нямам, все още не сме опознали всички участници, даже не им знам имената. Тоя Куку се отличи, ще видим с времето :)

10 Мар 2017, 19:39

Ще ни трябва отделна тема за мастършефа!! И аз съм голяма почитателка на предаването :) много жалко че само три дена седмично, сякаш преди беше и в четвъртък или се бъркам?

10 Мар 2017, 20:31

така и аз съм почитателка, но не само на това, почнах да гледамновия сериал Ние, нашите и вашите , изглежда обещаващ )
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 30