Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
18 Мар 2017, 09:17
Чак за обсебване не мога да говоря, но обичам да гледам телевизия, но гледам само неща, които са ми интересни, а не просто за да гледам там нещо и да минава времето
18 Мар 2017, 10:23
Обаче като се замисля,детето е обсебено, той не може без да гледа телевизия, прибира се и пуска тв, става и го пуска, сега е наказан без телевизия и има напредък, опитва се да измисли и по-интересни и различни занимания от това да дреме пред телевизора.
28 Мар 2017, 22:11
Щурите съседи Новите съседи. Сега май ще има и нов сезон!
Последните няколко седмици хвърлям око на Като Две Капки Вода и на Гласът на България, ама тегава работа нещо.
28 Мар 2017, 22:28
Капките какво не ти харесвт? Аз всъщност май съм повече фенка на Зуека и Рачков отколкото на самото предаване катоц яло. Много еднообразнк ми е.
28 Мар 2017, 22:53
Ми защото взеха двамата много да преиграват, удрят го вече на пълна подигравка на моменти. Същото и с участниците, но от страна на журито. От къде тази високопарнаост, все едно оценяват на конкурс за млади таланти, не знам. Отделно, мисля, че и продуцентите си избутват напред когото искат, изглежда ми всичко нагласено, а за капак и смси искат. Бе побългарено е , дето се вика.
29 Мар 2017, 11:51
Е, има ли нещо, на което да не сме дали отпечатък? Не знам обаче, дали наистина е нагласено , а и мисля, че всички звезди там могат да си позволяват да си купят нова кола, не виждам причина да е нагласено, наградата точно пък в това шоу не е кой знае какво.
29 Мар 2017, 11:54
Ми то при нас май всичко е наглалсено, аз съм почитателка на мастършеф, там също си личят някакви предпочитания..
29 Мар 2017, 12:28
Rali_hr написа:Ми то при нас май всичко е наглалсено, аз съм почитателка на мастършеф, там също си личят някакви предпочитания..
винаги има някакви нагласи, че всичко е нагласено, не знам дали е така, може би се бутат някои участници, които са по-интересни и имат какво да покажат, за сметка на някои, които са по-невзрачни.
29 Мар 2017, 13:59
Локумът написа:Е, има ли нещо, на което да не сме дали отпечатък? Не знам обаче, дали наистина е нагласено , а и мисля, че всички звезди там могат да си позволяват да си купят нова кола, не виждам причина да е нагласено, наградата точно пък в това шоу не е кой знае какво.
И защо подяволите има награда кола въобще в забавно предаване? Според мен е ясно - защото ще я спечели малката девойка, прохождаща звезда, която тикат насила известна да направя по договор, като победи сред вече известните.
Мисля, че в оригиналния формат, изобщо няма предметни награди, а само по-голяма сума за благотворителност на финала.
05 Апр 2017, 14:55
Според някои има тайна причина да се пускат толкова сериали, а именно да се представят като европейска държава, за да си осигурят влизането в ЕС :) Как ви се струва тази теория? Поредната конспирация?