Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
14 Апр 2017, 12:56
И според мен вместо кола би било по-добре всичките пари да се дадат за благотворителност, нали това е идеята на предаването.
15 Апр 2017, 08:02
anetageorgieva написа:И според мен вместо кола би било по-добре всичките пари да се дадат за благотворителност, нали това е идеята на предаването.
Точно, в наши дни 1000 лева не са почти нищо, накрая може да се дава голяма сума за благотворителност. Само че тези коли си правят жестока реклама и най-вероятно са осигурени от спонсори - въпорсната марка автомобили.
17 Апр 2017, 21:58
Не знам, ще видим накрая. Поне пък е забавно, аз сега го гледам и много се смея с тях.
18 Апр 2017, 10:46
anetageorgieva написа:Не знам, ще видим накрая. Поне пък е забавно, аз сега го гледам и много се смея с тях.
Зуека и Рачков знаят как да направят шоу и то да бъде гледаемо.

А превъплъщенията не винаги са толкова успешни... и то не заради разликата в музицирането, а и нерядко изглежда абсурдно преобразени.
05 Май 2017, 15:28
И аз ги гледам капките напоследък, макар че жена ми иска да гледа мастършеф, та докато почне мастъра ги зяпаме.
08 Май 2017, 17:57
В момента гледам Хачико, страхотен филм.
09 Май 2017, 09:48
Някой от вас гледа ли новия сериал на Нешънъл джеографик = Айнщайн?
12 Юли 2017, 10:19
fawla написа:Гледайте колкото да не усетите, че ви изпива живота, ако отказвате излизане с приятели за да гледате предаване да знаете, че е време да спрете телевизора!

Това е така. Имаме познати деца, които отказват да излязат на разходка или да играят, за да могат да прекарват време пред таблета или телевизора. Разбирам, че е интересно, ама чак пък толкова...
12 Юли 2017, 11:40
Кой колкото иска толкова трябва да гледа, като се почне за това какво трябва и какво не трябва, толкова е напрягащо. Малко по-лежарно не пречи и по-спокойно. Всеки да решава за себе си, някои не трябва и 1 час да стоят на телевизора, на друго не им се отразяват и 5-6ч.
14 Юли 2017, 11:00
Ваня Стойчева написа:Някой от вас гледа ли новия сериал на Нешънъл джеографик = Айнщайн?
Аз не, ама малките го гледат, впечатлени са.