Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
Правила на форума
Добави отговор

Re: В какви граници телевизията може да е полезна за теб и дете

25 Авг 2017, 09:41

Ако някой гледа телевизия, трябва да е само от избрани предавания. Така правя аз и така ще правя и с децата ми . Ако имат любими предавания - окей, в часа, в който започват, нека седнат да погледат, но никакво продължаване, защото става една мания, от която няма измъкване и телевизора после върви нон стоп.

18 Сеп 2017, 18:50

Граници, граници, но който няма голямо дете не знае как се поставят граници. Те си знаят тяхната и това е.

19 Сеп 2017, 13:49

Важното е телевизията да не се превръща във фон в къщата, а да се гледа само при нужда. Има някои хора, които стават и си пускат телевизора да вървят я новините, я някое сутришно предаване, или анимации. Сбъркано е това. Сутрин се нуждая само от тишина, за да се концентрирам.

Re: Кой какво гледа по телевизията?

30 Сеп 2017, 00:17

Телевизора вкъщи се ползва само за гледане на клипове в Youtube + Netflix даже нямам "кабелна"

02 Окт 2017, 11:52

proffinka написа:Телевизора вкъщи се ползва само за гледане на клипове в Youtube + Netflix даже нямам "кабелна"

Абе как го ползват тшя нетлфикс, и аз имам никога не съм го отварял, платен ли е?

02 Окт 2017, 18:57

Локумът написа:
proffinka написа:Телевизора вкъщи се ползва само за гледане на клипове в Youtube + Netflix даже нямам "кабелна"

Абе как го ползват тшя нетлфикс, и аз имам никога не съм го отварял, платен ли е?

App за телевизора е, да и е платен, но си струва!

03 Окт 2017, 11:59

И аз не съм го ползвала, не са ли филмите само на английски,иначе ако си струва бих гоплатила :)

07 Окт 2017, 11:45

Аз гледам в момента Cool, готино предаване.

08 Окт 2017, 13:12

Аз чакам да започне филмът "Новата бавачка".

08 Окт 2017, 15:16

В момента гледам Новата бавачка, готино филмче.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 30