Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Кой какво гледа по телевизията?

09 Окт 2017, 11:33

Не съм го гледала този филм. Доста малко телевизия гледам напоследък, най-често сериалите по FOX. В последно време се хващам, че гледам доста криминални сериали, до скоро предпочитах забавните.

13 Окт 2017, 15:50

Сега гледам Биг Брадър за първи път. Такава излагация и такъв срам ме обвземат, докато го гледам, но не спирам. :shock: как не им става неудобно да се излагат и да говорят такива лични неща за себе си пред цяла България не знам... А тая с изкуствените гърди и уста е толкова грозна... Джулиана Гана! :front:

15 Ное 2017, 11:40

Сега се зарибих да гледам Биг Брадър, чак ми е неудобно като им гледам простотиите

01 Мар 2018, 17:32

Напоследък гледам само реалити предавания. Като вманиачена съм! Което не мога да гледам по телезията си го пускам после на компа. Нз какво ми става. Осъзнавам, че това са пълни глупости, селящини. Казвам си трябва да започнеш да четеш книги, а не да гледаш тия изроди дето им се смееш и кефиш, а те си изкарват хонорарите заради теб! Ама на! Не мога да спра да ги гледам! Вече си мисля че имам някакъв проблем! :geek: :geek: :geek:

23 Апр 2018, 17:06

Аз се опитвам да не гледам нищо по телевизията, просто всичко е под всякаква критика…

01 Май 2018, 04:26

Доста често пускам Discovery и National Geographic. Много интересни и полезни неща дават! :bored:

13 Авг 2018, 12:34

p.petrov написа:Доста често пускам Discovery и National Geographic. Много интересни и полезни неща дават! :bored:

Всички го говорят това нещо, пък целия народ един прост, прост... :lol:

14 Авг 2018, 17:06

Опитвам се да гледам новини, но от детски и това не успявам :grin:
Иначе харесвам канала Fine Living :)))

14 Авг 2018, 18:03

Много обичам да гледам Fox Life, харесват ми такива интересни по-женски сериалчета и главно това, Не гледам новини, много негативни и ми влияят лошо.

14 Авг 2018, 18:06

У нас основно се гледат детските канали, иначе започва война и рев до небесата :grin: Мъжът ми гледа само Discovery Channel с любимите у предавания за коли. Аз основно филми гледам ако ми се отдаде случай или посреднощ, защото само тогава мога да се добера до телевизора :cry:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30