Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
21 Ное 2018, 16:09
Вкъщи аз гледам Нова телевизия и Европа - заради новините. Мъжа ми най-вече NG, Discovery.
21 Ное 2018, 16:19
Определено обсебва. Много ми е добре като не гледам телевизия повече от половин час дневно.
21 Ное 2018, 17:31
Гледам, по-скоро слушам нова. Иначе в свободното време си избирам или музикални или филми.
04 Дек 2018, 14:40
И аз гледам основно Нова телевизия. Въпрос на навик. Понякога и Европа - заради новинарските емисии, защото не винаги ги хващам по другите телевизии.
05 Дек 2018, 12:50
Аз обичам комедийните. По цял ден нерви и напрежение, обичам вечер да си пусна нещо свежо и да разпусна.
05 Дек 2018, 15:07
Много харесвам каналите за пътувания и лайфстайл - TLC, Travel и тем подобни.
12 Дек 2018, 13:43
Кулинарните - 24 Kitchen и Хайде в кухнята

Няма много време за телевизия, но тези ме отпускат и понякога дори изпробвам някоя рецепта.
14 Дек 2018, 11:47
Аз пък, дали по навик или не, все Нова телевизия си пускам. В някои случаи си пускам Magic tv, че ме кефи как пускат стари и нови хитове.
18 Дек 2018, 12:35
Имах един период, когато бях безработна и висях пред телевизора с часове. Ама наистина с часове. Тогава човек започва да губи интерес към всичко останало. В момента, в който си намерих друга работа и занимания, телевизията я изключих от ежедневието си изцяло. Съвсем умишлено при това.
06 Фев 2019, 15:57
Помня, че според проучване, за дете до 3 години е позволено до час телевизия на ден. Разбира се, подбрана внимателно.
Истината е че всеки има нужда от глътка въздух, мъничко телевизия за деня няма да навреди. Не може да живее под похлупак. В дозата е отровата, нали знаете.