Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Тинейджърите използват презервативи по-често от възрастн

18 Апр 2011, 10:32

southernsun написа:Искам да попитам Радост как ще напомня на сина си за тях? На излизане ще го пресреща на вратата и ще му бута в ръцете ли или ще подвиква след него: Взе ли си телефона, парите, личната карта и презервативите.

Горе-долу така, да. За мен не е проблем, за него - също. Не виждам нищо срамно или смешно в това да му напомням да не си забравя телефона и презервативите. На него може да му е все едно, но аз съм по-спокойна, когато знам, че са в него. Предполагам, че майките на девойчета също биха били по-спокойни, ако младежът, с когото има среща дъщеря им, носи такива нещица в джоба.
И че ги ползват по предназначение. :mrgreen:

18 Апр 2011, 10:45

Това последното е най-важното. За съжаление темата е доста деликатна и няма да е най-удачния начин да напомняме постоянно на подрастващия ни че си е забравил едно друго. Все пак не всяко излизане в свързано с правенето на секс. Аз предполагам, че ако в една кутийка синът ви или дъщеря ви знаят, че винаги има презервативи и може да си взема от там при нужда ще е по-удачния вариант.А вие просто от време на време ще поглеждате дали съдържанието е намаляло или е изчерпано.

18 Апр 2011, 10:56

Естествено, че не при всяко излизане. Но при едно отиване на купон/екскурзия/лагер е твърде възможно да им потрябват.
Това с кутийката е добре в началото, при "начинаещите". Но по-нататък се предполага, че младежите ще са достатъчно зрели и отговорни, за да се грижат сами за здравето си и това на околните и няма да имат нужда мама да им купува презервативите. То и от напомняне не би трябвало да имат нужда, ама... :roll:

Re: Любимите ви презервативи!

14 Май 2011, 15:19

Казват че с презерватив удоволствието намалявало, аз съм правила и без презераватив, но то пък тогава стоиш на тръни да не се обърка нещо и пак неможеш да го изживееш това удоволствие :D . Ако не ползвате други предпазни мерки, като хапчета или други, нахлузвайте си презервативите, че после ще има да се вайкате :D.

06 Юни 2011, 23:10

Ако си с постоянен партньор не е необходимо да се ползват презервативи в противен случай презерватива е задължителен :D :D :D

07 Юни 2011, 15:53

radina написа:Ако си с постоянен партньор не е необходимо да се ползват презервативи в противен случай презерватива е задължителен :D :D :D

Постоянен или непостоянен за мен презерватива е задължителен, освен ако не правите опити за забременяване.

12 Юли 2011, 16:52

Да, особено ако мужът е ходил на някаъде по чуждо, по добре с презерватив.

13 Авг 2011, 16:53

Без презерватив сексът е доста по-интересен, уви, с тия болести наоколо и с тия жени, дето не си казват, горките деца... :lol:
Презервативът е нормална и правилна политика при случаен секс.

17 Авг 2011, 15:30

Ами по-добре да не се стига до чуждо, такива нежелани заболявания може да си докара човек.

18 Окт 2011, 23:06

DUREX ULTIMA - ултра тънки презерватива с технология sensi-fit за още по-добро усещане - 20% по-тънки спрямо стандартните презервативи.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14