Използвате ли презервативи или се доверявате на партньора си

Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.

Re: Любимите ви презервативи!

Мнениеот alexandar82 » 10 Юли 2012, 12:00

От години не съм използвал презервативи, но не от немарливост, а защото имам сериозна връзка и постоянен партньор в секса. Преди задължително носех в себе си, защото не знаех кога ще ми потрябва :lol: Купувах си DUREX и като се замисля май само тях съм използвал. Не е имало гафове :mrgreen: Но, ако не сте с вашата половинка си е чиста глупост да правите секс без презерватив! За едното удоволствие рискувате да страдате цял живот :idea: Сериозно се замислете върху този въпрос, за да не си блъскате главата, когато вече е прекалено късно.
alexandar82

Светещи презервативи Пасанте

Мнениеот Ванко » 25 Юли 2012, 16:36

Някой ползвал ли е новите светещи презервативи Пасанте? Били много яки, светели в тъмното! Смятам да ги пробвам с приятелката ми, но искам още малко мнения преди това!
Ванко

Re: Светещи презервативи Пасанте

Мнениеот Ваня_13 » 26 Юли 2012, 14:28

Ванко написа:Някой ползвал ли е новите светещи презервативи Пасанте? Били много яки, светели в тъмното! Смятам да ги пробвам с приятелката ми, но искам още малко мнения преди това!

За ей такова не бях чувала честно да ви призная, не вярвам да има такива неща!
Ваня_13

Re: Светещи презервативи Пасанте

Мнениеот roxy » 29 Юли 2012, 18:16

Чудя се какво ли ще измислят още :lol: Те хубаво светят тези презервативи, но само това ли :roll: Не е ли по-добре да са оребрени или с релеф, без значение - все пак трябва да доставят удоволствие и на първо място да предпазват, де. А това, че светят с какво ги прави по-специални... не знам, сигурно съм остаряла за тези новости :mrgreen:
roxy

Използвате ли презервативи или се доверявате на партньора си

Мнениеот MollyDolly » 18 Окт 2013, 12:23

Момичета, правите ли компромис със себе си, винаги ли използвате презерватив?
Питам, понеже моя приятел твърдо отказва да сложи ”гумата”!
Той твърди, че ще ме пази, но зная, че не винаги усещат и могат да се изпуснат. :shock:
Надява се и да започна да пия противозачатъчни, но не искам да се обременявам с това, а и не зная как ще ми подействат.

Другото, от което ме е страх от болести, дори да ме уверява, че е здрав, никой не знае какво носи в тялото си, все пак, не съм му първата, сигурно няма да съм му и последната! :!:
Имам приятелки, които ме уверяват, че няма нищо страшно от секса без презерватив, но в същия момент, са боледували поне по една бактериална инфекция.

А кой всъщност трябва да носи презерватив – мъжа или жената?
Ако жената носи и излиза име, а когато мъжа носи презерватив в себе си, някои жени го приемат като, че само чака нещо чуждо да му падне. :roll:
MollyDolly

Re: Използвате ли презервативи или се доверявате на партньор

Мнениеот lussy » 18 Окт 2013, 12:29

Какво означава доверие, в това отношение. Вече 10 год съм омъжена, и за да нямаме 3-то дете с мъжа ми, за да сме сигурни и двамата и спокойни, най-вече, се предпазваме по древния метод - презерватив. Пренареди си приоритетите спрямо този човек, щом се инати за такова нещо, за какво ще иде реч за по-сериозни теми. В такъв случай има ли смисъл да сте заедно?
Съжалявам, че пиша с толкова назидателен тон, но е така :!:
lussy

Мнениеот varlam » 18 Окт 2013, 20:56

Употребата на презерватив е знак за зрялост. Ако имаш проблеми с това, ще последват проблеми и с куп други неща.
varlam

Мнениеот MollyDolly » 19 Окт 2013, 12:21

varlam написа:Употребата на презерватив е знак за зрялост. Ако имаш проблеми с това, ще последват проблеми и с куп други неща.

Каква зрялост, при мъжете няма зрялост. Те търсят единствно удоволствие и въобще не се замислят за последици, дори да се касаят до тяхното здраве. Това за съжаление е факта, въпроса ми беше, как може да се влее ум в тези глави, не исках психоанализ.
MollyDolly

Мнениеот varlam » 19 Окт 2013, 19:01

И да ти направя психоанализ, ще ме разбереш ли? :D
varlam

Re: Тинейджърите използват презервативи по-често от възрастн

Мнениеот PasDeDeux » 24 Окт 2013, 17:46

Е, това ще бъде похвално, ако и в България се случи нещо подобно. Но ми стана интересно, каква е тази широка възрастова граница?! :shock:
PasDeDeux

ПредишнаСледваща

Назад към Общи здравни теми