Използвате ли презервативи или се доверявате на партньора си

Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.

Re: Тинейджърите използват презервативи по-често от възрастните

Мнениеот Andrey » 25 Ное 2014, 16:18

Децата имат повече страх от забременяване, после вече се мислим за по-вещи в областта и знаем как стават бебетата и ставаме немарливи. За жалост обаче, болестите не се влияят от нашите знания, а от предпазването.
Аватар
Andrey

Re: Светещи презервативи Пасанте

Мнениеот Malina » 02 Дек 2014, 13:30

Еха, звучи много готино! Ще е забавно като светят, пък и така по-лесно ще се поставят и винаги половинката ще е сигурна дали имате презерватив! :)
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот Rali_hr » 02 Дек 2014, 14:04

Сега чувам, че са измислили и такива презервативи, което е супер, особено за по-младите ще бъдат доста интересни :mrgreen:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Malina » 04 Дек 2014, 11:10

Бих си взела да ги пробвам :mrgreen: Звучат супер забавно :)
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот Snejna » 24 Фев 2015, 13:55

roxy написа:Чудя се какво ли ще измислят още :lol: Те хубаво светят тези презервативи, но само това ли :roll: Не е ли по-добре да са оребрени или с релеф, без значение - все пак трябва да доставят удоволствие и на първо място да предпазват, де. А това, че светят с какво ги прави по-специални... не знам, сигурно съм остаряла за тези новости :mrgreen:

Е, по-забавни са и толкова игри могат да си измислят със светещите презервативи. Пък оребрението носи по-скоро удоволствие за жената, а за мъжете няма ли кой да помисли? :)
Аватар
Snejna

Re: Тинейджърите използват презервативи по-често от възрастните

Мнениеот Kaya » 16 Мар 2015, 11:43

Децата са по отговорни, за досега не съм чула някой възрастен да каже, че използва презерватив, сякаш половите болести са проблем само на младото поколение.
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Lisica » 26 Мар 2015, 16:28

Бих си взела такива презервативи, работата е там, че сега нямам приятел, а не ми се иска да ги пробвам с кой да е. :( Изглеждат обаче много яко! :)
Аватар
Lisica

Мнениеот Andrey » 26 Мар 2015, 17:22

Lisica написа:Бих си взела такива презервативи, работата е там, че сега нямам приятел, а не ми се иска да ги пробвам с кой да е. :( Изглеждат обаче много яко! :)

;) ;) ;) Не ти е лесно! Сега само прелитам от мома на мома, та мисля да ги пробвам и аз ! :)
Аватар
Andrey

Мнениеот Pipilota » 27 Мар 2015, 10:37

Представям си каква забава ще са тези светещи презервативи за малки и големи :))
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Как да разбера, че си купувам правилен размер презервативи?

Мнениеот JohnLocke » 29 Мар 2015, 16:09

От известно време започнах да водя полов живот, но все още не съм убеден, че си купувам правилен размер презервативи! :oops: Уж си взимам на една марка, но различни видове и виждам, че независимо от вида се продават само в един размер или поне така пише на опаковката, ако пише въобще!
image.jpg
image.jpg (34.96 KiB) Прегледано 10543 пъти
Понякога ми стискат ужасно много, дори ми изглежда, че приятелчето посинява от тях, :oops: :D в други случай са ми по размер, до сега само не ми се е случвало да са ми големи! :roll:

Мисля, че да ползваш по-малък размер презервативи може и да е опасно, освен че губиш всякакво желание, така че искам вашето мнение, :!: как да разбера, че си купувам правилен размер презервативи и къде мога да открия различни размери? :?:
А коя ви е любимата марка с точен размер презервативи?
JohnLocke

ПредишнаСледваща

Назад към Общи здравни теми