Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Любимите ви презервативи!

10 Юли 2012, 12:00

От години не съм използвал презервативи, но не от немарливост, а защото имам сериозна връзка и постоянен партньор в секса. Преди задължително носех в себе си, защото не знаех кога ще ми потрябва :lol: Купувах си DUREX и като се замисля май само тях съм използвал. Не е имало гафове :mrgreen: Но, ако не сте с вашата половинка си е чиста глупост да правите секс без презерватив! За едното удоволствие рискувате да страдате цял живот :idea: Сериозно се замислете върху този въпрос, за да не си блъскате главата, когато вече е прекалено късно.

Светещи презервативи Пасанте

25 Юли 2012, 16:36

Някой ползвал ли е новите светещи презервативи Пасанте? Били много яки, светели в тъмното! Смятам да ги пробвам с приятелката ми, но искам още малко мнения преди това!

Re: Светещи презервативи Пасанте

26 Юли 2012, 14:28

Ванко написа:Някой ползвал ли е новите светещи презервативи Пасанте? Били много яки, светели в тъмното! Смятам да ги пробвам с приятелката ми, но искам още малко мнения преди това!

За ей такова не бях чувала честно да ви призная, не вярвам да има такива неща!

Re: Светещи презервативи Пасанте

29 Юли 2012, 18:16

Чудя се какво ли ще измислят още :lol: Те хубаво светят тези презервативи, но само това ли :roll: Не е ли по-добре да са оребрени или с релеф, без значение - все пак трябва да доставят удоволствие и на първо място да предпазват, де. А това, че светят с какво ги прави по-специални... не знам, сигурно съм остаряла за тези новости :mrgreen:

Използвате ли презервативи или се доверявате на партньора си

18 Окт 2013, 12:23

Момичета, правите ли компромис със себе си, винаги ли използвате презерватив?
Питам, понеже моя приятел твърдо отказва да сложи ”гумата”!
Той твърди, че ще ме пази, но зная, че не винаги усещат и могат да се изпуснат. :shock:
Надява се и да започна да пия противозачатъчни, но не искам да се обременявам с това, а и не зная как ще ми подействат.

Другото, от което ме е страх от болести, дори да ме уверява, че е здрав, никой не знае какво носи в тялото си, все пак, не съм му първата, сигурно няма да съм му и последната! :!:
Имам приятелки, които ме уверяват, че няма нищо страшно от секса без презерватив, но в същия момент, са боледували поне по една бактериална инфекция.

А кой всъщност трябва да носи презерватив – мъжа или жената?
Ако жената носи и излиза име, а когато мъжа носи презерватив в себе си, някои жени го приемат като, че само чака нещо чуждо да му падне. :roll:

Re: Използвате ли презервативи или се доверявате на партньор

18 Окт 2013, 12:29

Какво означава доверие, в това отношение. Вече 10 год съм омъжена, и за да нямаме 3-то дете с мъжа ми, за да сме сигурни и двамата и спокойни, най-вече, се предпазваме по древния метод - презерватив. Пренареди си приоритетите спрямо този човек, щом се инати за такова нещо, за какво ще иде реч за по-сериозни теми. В такъв случай има ли смисъл да сте заедно?
Съжалявам, че пиша с толкова назидателен тон, но е така :!:

18 Окт 2013, 20:56

Употребата на презерватив е знак за зрялост. Ако имаш проблеми с това, ще последват проблеми и с куп други неща.

19 Окт 2013, 12:21

varlam написа:Употребата на презерватив е знак за зрялост. Ако имаш проблеми с това, ще последват проблеми и с куп други неща.

Каква зрялост, при мъжете няма зрялост. Те търсят единствно удоволствие и въобще не се замислят за последици, дори да се касаят до тяхното здраве. Това за съжаление е факта, въпроса ми беше, как може да се влее ум в тези глави, не исках психоанализ.

19 Окт 2013, 19:01

И да ти направя психоанализ, ще ме разбереш ли? :D

Re: Тинейджърите използват презервативи по-често от възрастн

24 Окт 2013, 17:46

Е, това ще бъде похвално, ако и в България се случи нещо подобно. Но ми стана интересно, каква е тази широка възрастова граница?! :shock:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14