Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Какъв масаж да избера при толкова видове?

27 Сеп 2016, 09:31

anetageorgieva написа:Аз наскоро ходих на лечебен масаж, не е най-отпускащото и релаксиращото нещо, но после се чувствах много добре.

Удоволствие е да се подложиш на масаж и най-накрая съм решила да подаря на моя мъж масаж, защото все отлагам и той все се дърпа, а има нужда... :)

05 Окт 2016, 12:01

Rali_hr написа:Удоволствие е да се подложиш на масаж и най-накрая съм решила да подаря на моя мъж масаж, защото все отлагам и той все се дърпа, а има нужда... :)

Защо се дърпа, не е опитвал никога? Ако ще му е за първи път, избери готино място с атмосфера, за да усети в цялост за какво става дума.

05 Окт 2016, 12:35

Yarost написа:
Rali_hr написа:Удоволствие е да се подложиш на масаж и най-накрая съм решила да подаря на моя мъж масаж, защото все отлагам и той все се дърпа, а има нужда... :)

Защо се дърпа, не е опитвал никога? Ако ще му е за първи път, избери готино място с атмосфера, за да усети в цялост за какво става дума.

Бързо, бързо ще си промени мнението :smile: . Няма човек, който да не харесва масаж и хубава атмосфера.

03 Ное 2016, 15:37

Rali_hr, какво стана? Ходихте ли на масаж с мъжа ти? Ако знае само колко изпуска, ако още се дърпа :) .

15 Ное 2016, 15:10

Някой правил ли си е масаж с гореци камъни? Това, което прочетох за него е че е помага при мускулни болки. Ако някой може да допълни информацията или да препоръча място ще съм благодарна. :grin:

15 Ное 2016, 15:38

Leonora написа:Някой правил ли си е масаж с гореци камъни? Това, което прочетох за него е че е помага при мускулни болки. Ако някой може да допълни информацията или да препоръча място ще съм благодарна. :grin:

Тва за мускулните болки ми хареса, аз съм направо със съсипан кръст, помагайте какво да избера..

15 Ное 2016, 16:41

mix_twix написа:
Leonora написа:Някой правил ли си е масаж с гореци камъни? Това, което прочетох за него е че е помага при мускулни болки. Ако някой може да допълни информацията или да препоръча място ще съм благодарна. :grin:

Тва за мускулните болки ми хареса, аз съм направо със съсипан кръст, помагайте какво да избера..

Във всяко спа трябва да го предлагат, но не на всякъде ще попаднеш на добри терапевти. За сенс спа съм чувала добри отзиви, вероятно правят и този вид масаж.

16 Ное 2016, 16:09

Tinki написа:
mix_twix написа:

Във всяко спа трябва да го предлагат, но не на всякъде ще попаднеш на добри терапевти. За сенс спа съм чувала добри отзиви, вероятно правят и този вид масаж.

Благодаря за инфото! Ще проверя, но определено този масаж ме заинтригува.

16 Ное 2016, 16:25

Да не е с онези черните камъни масажа, които се нагряват? Кажи после какво си научила :smile: .

22 Ное 2016, 16:58

Leonora, виж това за повече информация:
https://web.facebook.com/SenseSpaSofia/ ... 49/?type=3

mangusta, точно този с черните камъни, които всъщност ги водят вулканични :wink: :smile:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14