27 Сеп 2016, 09:31
anetageorgieva написа:Аз наскоро ходих на лечебен масаж, не е най-отпускащото и релаксиращото нещо, но после се чувствах много добре.
05 Окт 2016, 12:01
Rali_hr написа:Удоволствие е да се подложиш на масаж и най-накрая съм решила да подаря на моя мъж масаж, защото все отлагам и той все се дърпа, а има нужда... :)
05 Окт 2016, 12:35
Yarost написа:Rali_hr написа:Удоволствие е да се подложиш на масаж и най-накрая съм решила да подаря на моя мъж масаж, защото все отлагам и той все се дърпа, а има нужда... :)
Защо се дърпа, не е опитвал никога? Ако ще му е за първи път, избери готино място с атмосфера, за да усети в цялост за какво става дума.
03 Ное 2016, 15:37
15 Ное 2016, 15:10
15 Ное 2016, 15:38
Leonora написа:Някой правил ли си е масаж с гореци камъни? Това, което прочетох за него е че е помага при мускулни болки. Ако някой може да допълни информацията или да препоръча място ще съм благодарна.
15 Ное 2016, 16:41
mix_twix написа:Leonora написа:Някой правил ли си е масаж с гореци камъни? Това, което прочетох за него е че е помага при мускулни болки. Ако някой може да допълни информацията или да препоръча място ще съм благодарна.
Тва за мускулните болки ми хареса, аз съм направо със съсипан кръст, помагайте какво да избера..
16 Ное 2016, 16:09
Tinki написа:mix_twix написа:Leonora написа:Някой правил ли си е масаж с гореци камъни? Това, което прочетох за него е че е помага при мускулни болки. Ако някой може да допълни информацията или да препоръча място ще съм благодарна.
Тва за мускулните болки ми хареса, аз съм направо със съсипан кръст, помагайте какво да избера..
Във всяко спа трябва да го предлагат, но не на всякъде ще попаднеш на добри терапевти. За сенс спа съм чувала добри отзиви, вероятно правят и този вид масаж.
16 Ное 2016, 16:25
22 Ное 2016, 16:58