Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Какъв масаж да избера при толкова видове?

18 Апр 2016, 12:51

Да, определено е смущаващо на тези столове, че магията се случва пред погледите на много хора, но пак малко или много от моя опит съдя, че има някакъв ефект върху гърба. Разбира се по нищо не могат да се сравняват с масаж.

19 Апр 2016, 13:07

Доза приятно усещане все ще има. Но така с дрехите ми е трудно да повярвам, че някой може да се отпусне и да изпита облекчението в мускулите, което се очаква.
Ако трябва да избирам, най-напред на ум ми идва шведски масаж. Сякаш е най-универсален?

19 Апр 2016, 14:20

Yarost написа:Доза приятно усещане все ще има. Но така с дрехите ми е трудно да повярвам, че някой може да се отпусне и да изпита облекчението в мускулите, което се очаква.
Ако трябва да избирам, най-напред на ум ми идва шведски масаж. Сякаш е най-универсален?

Да, сякаш от него произлизат всичките разновидности - лечебен, релаксиращ масаж. :) Струва си човек да си направи хубав масаж, усещането е невероятно! :) А след това когато си тръгваш от салона се чувстваш направо прероден!

21 Апр 2016, 15:09

marsu написа:
Yarost написа:Доза приятно усещане все ще има. Но така с дрехите ми е трудно да повярвам, че някой може да се отпусне и да изпита облекчението в мускулите, което се очаква.

Да, сякаш от него произлизат всичките разновидности - лечебен, релаксиращ масаж. :) Струва си човек да си направи хубав масаж, усещането е невероятно! :) А след това когато си тръгваш от салона се чувстваш направо прероден!

То в такива моменти направо не ти се и тръгва :)

21 Апр 2016, 15:35

На 14.04 се роди нашата дъщеричка Лора! На 17-ти ни изписаха от болницата, а на 19 вече бях при масажистката ми! Е няма такъв кеф, след като си носил нещо толкова месеца в себе си! :lol: Сега си пърхам над кошарата и съм си обещала поне веднъж месечно да ходя на масаж. Използвахме точно класически масаж, който е сякаш най-комплексен за отпускането и реласирането на мускулите и напрегнатите зони. Сега се чувствам невероятно, а имах ужасна скованост в раменете и кръста. Определено, който има нужда е добре да не се ослушва, а да се възползва от услугите на масажист :)

22 Апр 2016, 10:20

Kaya написа:На 14.04 се роди нашата дъщеричка Лора! На 17-ти ни изписаха от болницата, а на 19 вече бях при масажистката ми! Е няма такъв кеф, след като си носил нещо толкова месеца в себе си! :lol: Сега си пърхам над кошарата и съм си обещала поне веднъж месечно да ходя на масаж. Използвахме точно класически масаж, който е сякаш най-комплексен за отпускането и реласирането на мускулите и напрегнатите зони. Сега се чувствам невероятно, а имах ужасна скованост в раменете и кръста. Определено, който има нужда е добре да не се ослушва, а да се възползва от услугите на масажист :)

Честито! И за бебето, и за удоволствието от масажа :lol: . Свободата и отпускането, които ти дава масажа, са невероятни! Като добиеш тренинг можеш да се престрашиш и за други видове, не само класическия.

22 Апр 2016, 10:25

Kaya написа:На 14.04 се роди нашата дъщеричка Лора! На 17-ти ни изписаха от болницата, а на 19 вече бях при масажистката ми! Е няма такъв кеф, след като си носил нещо толкова месеца в себе си! :lol: Сега си пърхам над кошарата и съм си обещала поне веднъж месечно да ходя на масаж. Използвахме точно класически масаж, който е сякаш най-комплексен за отпускането и реласирането на мускулите и напрегнатите зони. Сега се чувствам невероятно, а имах ужасна скованост в раменете и кръста. Определено, който има нужда е добре да не се ослушва, а да се възползва от услугите на масажист :)

:cheerleadersmileygirl: :cheerleadersmileygirl: :cheerleadersmileygirl: Ииихууу! :)) Честито!
За масажист, много съм се навила да вземам масаж за моя мъж, но да видим! :) Той определено има нужда, но има някакви смущения да се разсъблича пред разни жени, но съм си наумила да го зарадвам скоро :)

22 Апр 2016, 10:51

Rali_hr написа:

:cheerleadersmileygirl: :cheerleadersmileygirl: :cheerleadersmileygirl: Ииихууу! :)) Честито!
За масажист, много съм се навила да вземам масаж за моя мъж, но да видим! :) Той определено има нужда, но има някакви смущения да се разсъблича пред разни жени, но съм си наумила да го зарадвам скоро :)

Има и мъже масажисти, ако му е по-неудобно пред тях :grin: . Добре си решила, не само ние имаме нужда от глезотийки.

26 Апр 2016, 15:29

Честито Kaya, да ви е жива и здрава Лора!!!! :heartbeating:

Между другото, то вече не ти е актуално:), но се сещам да добавя, че има и специални масажи за бременни. Измислени са точно за да облекчават бъдещите мами, когато тялото им е под най-голямо напрежение.

27 Апр 2016, 10:32

Yarost написа:

Честито Kaya, да ви е жива и здрава Лора!!!! :heartbeating:

Между другото, то вече не ти е актуално:), но се сещам да добавя, че има и специални масажи за бременни. Измислени са точно за да облекчават бъдещите мами, когато тялото им е под най-голямо напрежение.

Това е добре, аз мислех, че не е препоръчително да се прави масаж на бременна. Когато аз бях, толкова голяма нужда имах, но ми отказваха.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14