Сайтове и агенции за запознанства, какви са отзивите ви?

Re: Сайтове и агенции за запознанства, какви са отзивите ви?

Мнениеот Viktor.Ivanov » 28 Фев 2018, 16:23

Тъжна Луна написа:
Може ли Тъжна луна на Див Кон да се води, при това да е и песен на някакъв Константин :)[/quote]
Вичко е възможно в тоА живот, г-н Иванов. И прасетата летят, и сайтовете за запознанства процъфтяват, ама какво ли разбирате Вие, когато не сте в тях :duel: Мога да Ви светна, че в днешно време сайтовете за запознанства са по-скоро отживелица. Сега хората са се ориентирали към приложения за запознанства (през телефона), но за това ще разправяме на драгите читатели във форума в някой друг епизод :dreads:[/quote]
Прекрасна Фейо с тъжен облик, в сайтовете за запознанство има голям шанс да се хване нещо интересно, примерно интелигентна скучаеща жена с интерес към някакво движение в неопределена посока. :mrgreen:
В апликациите, оптимизирани по методите на Гугъл, най-много да ви запознае със собствения партньор, няма романтика :)
Така че, да пием за непредсказуемата романтика! :yoshi: :xmas:
Понякога ми викат Докторе, защото не ми знаят първото име.
Viktor.Ivanov

Мнениеот Тъжна Луна » 28 Фев 2018, 17:33

Тва беше приказка. Наздраве! Хлъц!
Прикачени файлове
FB_IMG_1519827947984.jpg
FB_IMG_1519827947984.jpg (42.6 KiB) Прегледано 363 пъти
Аватар
Тъжна Луна

Мнениеот Viktor.Ivanov » 28 Фев 2018, 21:16

Точно такава жена не бих търсил, не ми импонира на велтаншаунга :)
Viktor.Ivanov

Мнениеот Тъжна Луна » 01 Мар 2018, 14:07

Viktor.Ivanov написа:Точно такава жена не бих търсил, не ми импонира на велтаншаунга :)

Кой каквото търси, това ще намери. Независимо как и по какъв начин. Впрочем сайтът, който Стефи рекламира не струва.. още като го видях и - тц.
Аватар
Тъжна Луна

Мнениеот Drama_Queen » 01 Мар 2018, 14:33

Знааачии, аман от разбирачи!!!! Постоянно съдите хората в сайтовете, ама аз вече 4 гаджета съм си намерила от там и всички много ме обичаха. Купуваха ми подаръци, водиха ме на дискотеки, където поръчвах най-скъпата водка и уйски!!! :cheerleaderkid: Писна ми!!! Писна ми от хора, на които никой не им връзва и си го искарват по форумите да се подиграват на хората, които имат повече късмет от тях!!! :hammer: Завистливи лайненца!!! Сигурно всичките имате пъпки и пъпкотрепачът не помага!!! Идете на салса и да се преключва!!! :banghead:
Аватар
Drama_Queen

Мнениеот Viktor.Ivanov » 01 Мар 2018, 16:24

Drama_Queen написа:Знааачии, аман от разбирачи!!!! Постоянно съдите хората в сайтовете, ама аз вече 4 гаджета съм си намерила от там и всички много ме обичаха. Купуваха ми подаръци, водиха ме на дискотеки, където поръчвах най-скъпата водка и уйски!!! :cheerleaderkid: Писна ми!!! Писна ми от хора, на които никой не им връзва и си го искарват по форумите да се подиграват на хората, които имат повече късмет от тях!!! :hammer: Завистливи лайненца!!! Сигурно всичките имате пъпки и пъпкотрепачът не помага!!! Идете на салса и да се преключва!!! :banghead:

Като минеш на ракия и подаръците да са до 10 лева, обади се :)
Viktor.Ivanov

Мнениеот Viktor.Ivanov » 01 Мар 2018, 16:24

Тъжна Луна написа:
Viktor.Ivanov написа:Точно такава жена не бих търсил, не ми импонира на велтаншаунга :)

Кой каквото търси, това ще намери. Независимо как и по какъв начин. Впрочем сайтът, който Стефи рекламира не струва.. още като го видях и - тц.

Защо бе, какво му е на сайта?
Viktor.Ivanov

Мнениеот Тъжна Луна » 02 Мар 2018, 14:47

Viktor.Ivanov написа:
Тъжна Луна написа:

Защо бе, какво му е на сайта?

Пълно е с тъжни пенсионери, които не могат да вържат две думи на кръст и постоянно се фукат колко били потентни. Тва не е мойто място, ще си търся друго!!! :chickencatch:
Аватар
Тъжна Луна

Мнениеот Ваня Стойчева » 02 Мар 2018, 15:45

Че те повечето са такива, рядко може да си намериш свестен човек, по-скоро бих търсила в някоя фейсбук група за интереси, има доста възрастни хора, които са сами и няма лошо да си намерят половинка, но не е нужно да се хвалят какви са им възможностите. Мъжете често си мислят, че жените се интересуват главно от това, което всъщност изобщо не е истина.
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот Adore » 02 Мар 2018, 16:01

Много хора използват такива сайтове и са успели да си намерят половинки. Разбира се, трябва да се внимава. Хората не говорят за недостатъците си и колко ограничителни заповеди имат в онлайн пространството. :lol:
Аватар
Adore

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски