02 Мар 2018, 18:18
Drama_Queen написа:Знааачии, аман от разбирачи!!!! Постоянно съдите хората в сайтовете, ама аз вече 4 гаджета съм си намерила от там и всички много ме обичаха. Купуваха ми подаръци, водиха ме на дискотеки, където поръчвах най-скъпата водка и уйски!!!Писна ми!!! Писна ми от хора, на които никой не им връзва и си го искарват по форумите да се подиграват на хората, които имат повече късмет от тях!!!
Завистливи лайненца!!! Сигурно всичките имате пъпки и пъпкотрепачът не помага!!! Идете на салса и да се преключва!!!
02 Мар 2018, 20:10
Тъжна Луна написа:Пълно е с тъжни пенсионери, които не могат да вържат две думи на кръст и постоянно се фукат колко били потентни. Тва не е мойто място, ще си търся друго!!!
07 Мар 2018, 14:27
Viktor.Ivanov написа:Тъжна Луна написа:Пълно е с тъжни пенсионери, които не могат да вържат две думи на кръст и постоянно се фукат колко били потентни. Тва не е мойто място, ще си търся друго!!!
Добре, че съм в предпенсионна и не се фукам :)
07 Мар 2018, 15:04
bonbon написа:Drama_Queen написа:Знааачии, аман от разбирачи!!!! Постоянно съдите хората в сайтовете, ама аз вече 4 гаджета съм си намерила от там и всички много ме обичаха. Купуваха ми подаръци, водиха ме на дискотеки, където поръчвах най-скъпата водка и уйски!!!Писна ми!!! Писна ми от хора, на които никой не им връзва и си го искарват по форумите да се подиграват на хората, които имат повече късмет от тях!!!
Завистливи лайненца!!! Сигурно всичките имате пъпки и пъпкотрепачът не помага!!! Идете на салса и да се преключва!!!
Ами защо още не си с тях, като са толкова готини били? Аз съм на мнение, че в тия сайтове са най-смахнатите, неставащи за сериозна връзка хора.
07 Мар 2018, 17:51
Drama_Queen написа:bonbon написа:Drama_Queen написа:Знааачии, аман от разбирачи!!!! Постоянно съдите хората в сайтовете, ама аз вече 4 гаджета съм си намерила от там и всички много ме обичаха. Купуваха ми подаръци, водиха ме на дискотеки, където поръчвах най-скъпата водка и уйски!!!Писна ми!!! Писна ми от хора, на които никой не им връзва и си го искарват по форумите да се подиграват на хората, които имат повече късмет от тях!!!
Ами защо още не си с тях, като са толкова готини били? Аз съм на мнение, че в тия сайтове са най-смахнатите, неставащи за сериозна връзка хора.
Вж ся, мацка ли си ква си не та знам!!! Точно ТИ в някъв си форум да ми даваш тон в живота що съм или не съм с гаджетата ми!!!Ако искаш да знаеш причините са МНОГО!!! изобщо няма никакво значение,че съм ги намерила в сайт за запознанства.
нивга не се знае от де ще ти изкочи късмета!!! мен мама така ме е учила! освен тва извън сайтовете има по-смахнати. нито искат да излизате, нито да идете в мола, а ако случайно излезете то ще е.. ОМГ на пейката в парка.. НЕ, МЕРСИ!!!
в това никакво бъдеще няма.. хаха
10 Мар 2018, 00:11
Тъжна Луна написа:Viktor.Ivanov написа:Тъжна Луна написа:Пълно е с тъжни пенсионери, които не могат да вържат две думи на кръст и постоянно се фукат колко били потентни. Тва не е мойто място, ще си търся друго!!!
Добре, че съм в предпенсионна и не се фукам :)
Значи сайтовете за запознанства имат крещяща нужда от такива като теб (намиг)
11 Мар 2018, 09:21
12 Мар 2018, 15:12
kauda написа:Не мисля, че е трудно да се срещне читав човек, дали в сайтове или извън тях. Просто хората трябва да дават шанс, жените не знаем какво искаме, или по-точно знаем - да ни водят на Малдивите, да сме обожавани и умолявани, а в същото време търсим сериозен мъж. Като сложим и жалкия флирт, на който ставам свидетел напоследък, картинката става пълна.
12 Мар 2018, 15:44
13 Мар 2018, 14:23
Viktor.Ivanov написа:жалкия флирт
ko prai6
ok
ko sh kaish se vidim
hubo
utre?
hubo
pokaji si koteto
![]()
na![]()