southernsun написа:garson написа:lisa_ivanova написа: Ами аз лично познавам 2ма души до този момент , които са се отказали от цигарите използвайки електронна цигара...явно действат. И сега вече не ползват и самата електронна цигара.. просто се отказаха от този навик
А аз имам познат, на когото метадоновата програма помогна.
Това, което искам да кажа е, че ако човек няма волята, каквито и електронни цигари, дъвки, лепенки, хапчета, чайове, супозитории и др. да използва, все тая.
Аз пък не познавам електронен пушач, а повярвай ми, познавам много такива, който да е спрял изцяло да пуши, вкл. и електронни цигари.
Аз мога смело да кажа; Отказах цигарите!!, без електронна цигара, без лепенки, без дъвки и каквото и да било. Но вкуса на електроннара цигара не може да се замени с нищо, освен с пушенето на наргиле. Според мен електронната цигара не само, че може да те отърве от вредния навик да държиш цигара, но и не уврежда толкова белия дроб защото нивото на никотин според мен не е толкова високо.
Това са пълни глупости!!! Моля изказвайте мнение, само ако на вас ви е подействала - отказващо. Това имам познат, пък на девер ми Петко зълвин брат, не върви. Аз си взех електронна цигара, и знам какво е. Говоря от първо лице единствено число. Дърпаш от тази цигара и ти не знаеш кви "фашкии", но няма задоволяване и после пак вкарваш няколко истински фаса. Не си купувайте електронни цигари, вече цените им паднаха аз преди години дадох 100 лева. Нооо не е до парите, не са решението те. Просто ВОЛЯ!